Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

NYHEDER OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Stue med stor sofa, sofabord og bogreoler i baggrunden

Stor sofa med plads til hele familien

Dato:

Kategori: Stue

Tags: sofa, Sofabord, Pyntepuder, Plaid

 

Det bliver sværere og sværere at samle alle dem, vi holder af, så når man får chancen, gælder det om at slappe af og nyde hinandens selskab. Vores sofaserie AARHUS er perfekt til både små og større sammenkomster. Hjørnesofaen med chaiselong og pufafslutning har plads til mindst 6 personer, men hvis den er for stor til din stue, kan du også vælge den mindre 3-personers sofa, evt. med chaiselong.

Stue med en stor grå sofa med pufafslutning og et sort sofabord


De løse rygpuder i skum er meget behagelige og giver sofaen et blødt, afrundet udtryk. Skummet af høj kvalitet er din garanti for årevis med god siddekomfort. Sædehynderne er også løse og har en fast, tyk skumkerne, der bevarer sin form under brug.

Både sofaens komfort og de materialer, den er lavet af, gør dig godt tilpas: Den er produceret af FSC® -certificeret træ (FSC® N001715) og er OEKO-TEX ®-certificeret fra inderst til yderst.

Sofaen fås i en lys og en mørkere grå og som 3-personers sofa, 2-personers sofa med chaiselong, med pufafslutning og som hjørnesofa med chaiselong. Du har også mulighed for at vælge, i hvilken side chaiselongen er placeret. Se på din stue og tænk igennem, om en sofa med chaiselong i højre side passer bedst ind.

Mørkegrå stofsofa med chaiselong i højre side


- eller om det ser bedre ud og passer bedre til rummet med chaiselongen i venstre side.

Lysegrå sofa med chaiselong i venstre side


Den største model, hjørnesofaen med chaiselong og pufafslutning, har plads til et sofabord i midten. Vælg et ovalt eller rektangulært bord, så der dine gæster nemt kan komme omkring det.

Stor sofa med chaiselong og pufafslutning. I midten et lille sofabord


Brug pyntepuder eller plaider i matchende eller komplementære farver til at skabe et moderne look i stuen. 

Grå stofsofa og et sofabord i hvidt og guld-look


 


Se også SVALBARD, vores kollektion af store sofaer med stramt og moderne look