Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

Havebord i træ, træ havebænk med metalben og ramme og en solcellelampe

Skab forbindelse til naturen

Dato:

Kategori: Have

Tags: Haveborde, Havemøbler, Havebænk

For mange af os er naturen et sted, hvor vi lader op. Når man ikke har mulighed for at komme til stranden eller i skoven, kan man opleve, at der mangler noget. I stedet kan du få naturen til at komme til dig. Giv din terrasse et strejf af noget vildt og utæmmet - noget der minder dig om smukke udflugter og dejlige skovture.

Havebord i træ med skåle, solcellelampe og krus


Det nye havesæt hos JYSK, DAGSVAD, tager udgangspunkt samme enkelhed som de bord- og bænkesæt, som du finder i skoven eller ved stranden. Og det passer perfekt på terrassen.

Træ havebænk med plaid og pyntepude


Bænken er nem at flytte omkring og dejlig at ligge på, hvis du vil solbade lidt. DAGSVAD kan købes fra 1. april.

Udeliv med inspiration fra naturen

Grå havekrukker på en terrasse


Planter en konstant påmindelse om naturen. Havekrukker med græsser eller blomster kan både fungere som dekoration og som rumdelere, når du bruger dem til at adskille forskellige zoner på terrassen.

flere grønne ideer til terrassen

Rattan loungestol med imiteret lammeskind og pyntepude


Læn dig tilbage i en behagelig loungestol som VALLESTRUP med de runde former og det naturlige look - og forsyn den med et imiteret lammeskind, så du kan holde dig varm på kølige sommeraftener.

Rattan havebord med skål og et glaskrus


Forbindelsen til naturen er også tydelig i JUNGLEDAL havebordet af rattan, der ligner svajende siv i vinden. Det er både visuelt og fysisk let, så du kan nemt flytte det rundt, som det passer dig.