Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

NYHEDER OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Rå og minimalistisk stil med INDUSTRIAL NORTH-trenden

Skab en rå og minimalistisk stil med INDUSTRIAL NORTH-trenden

Dato:

Kategori: Indretning, Inspiration

Tags: Nyheder, Trends

Bliv inspireret af den nye trend INDUSTRIAL NORTH, og se i dette blogindlæg, hvordan du selv kan få stilen i dit eget hjem.

Cool og stilrent look

INDUSTRIAL NORTH er en rå og minimalistisk trend, som giver dit hjem et cool og stilrent look. Materialerne har inspiration fra den industrielle verden i form af beton, stål, metal og læder, mens farverne sort, grå og hvid er inspireret af den nordiske minimalisme. 

Displaying 0 - 0 of 0

Grå nuancer

Ligesom det nordiske klima, indeholder INDUSTRIAL NORTH-trenden mange nuancer af grå. Brug sort og hvid til at komplimentere de grå toner. Det er helt op til dig, om du vil fokusere farverne på de mørke toner med sort og mørkegrå eller du hellere vil bevæge dig i retningen af lysere nuancer med hvid og lysegrå.

Tilføj mønstre for et personligt touch

Mange af vores varer findes i sort, hvid og grå, så du kan vælge mellem et stort udvalg for at skabe din egen udgave af INDUSTRIAL NORTH-trenden. Hvis du gerne opnå et mere dynamisk og personligt touch, kan du tilføje tæpper og pyntepuder med inspirerende mønstre. 

Twist med en rå væg

Et andet tip, når du indretter efter INDUSTRIAL NORTH-trenden, er en rå væg. Det kunne være en murstensvæg, betonfarvet tapet eller en væg, som er malet i en grålig nuance. Prøv det, hvis du vil give dine rum et råt twist.

Håndplukket af vores egne eksperter

I JYSK vil vi gerne hjælpe dig med at skabe et trendy og inspirerende hjem. INDUSTRIAL NORTH-trenden er derfor håndplukket af vores egne eksperter, så du kan finde et stort udvalg af flotte varer i vores mange butikker og her på vores webshop.