Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Forskellige havemøbler fra JYSK

Sådan vælger du dine havemøbler

Dato:

Kategori: Have

Tags: Havemøbler, Kunsttræ, Aluminium, Hårdttræ, Plast

Havemøbler findes i mange forskellige materialer, der til forveksling kan ligne hinanden. I denne guide vil du få indsigt i, hvad du bør være opmærksom på, og hvilke muligheder du har, så du kan træffe det helt rigtige valg, når du skal købe nye havemøbler.
 

 1. Tjek havemøblernes komfort
  Havemøbler skal være behagelige og komfortable at sidde i, også i flere timer ad gangen. Havestolen skal sikre støtte til både ryg og ben. Højden på havemøblerne spiller også en væsentlig rolle og bør tages i betragtning for at sikre den bedste støtte til kroppen, så du kan slappe af. Eksempelvis skal havestolens armlæn gerne have en højde, så det støtter din underarm. Du bør derfor give dig god tid til at afprøve havemøblerne inden køb, så du får en reel fornemmelse af komforten, både på kort og længere sigt.
   
 2. Tjek havemøblernes funktionalitet
  Er havemøblerne egnet til det formål, du har tiltænkt dem? Det er praktisk at havemøblerne kan stables eller foldes sammen, så de fylder mindst muligt og er lette at flytte rundt på, når de eksempelvis skal pakkes væk i vinterhalvåret. Derudover en god ide at tjekke om havestolene kan skubbes ind under havebordet og give bedre plads, når de ikke er i brug.
   
 3. Tjek havemøblernes vedligeholdelseskrav
  Vedligeholdelsesfrie havemøbler er ideelle, specielt hvis du er typen, der forbinder sommeren med lange, afslappede dage, og ikke ønsker at bruge tid på at vedligeholde dine havemøbler. Derfor bør du overveje, hvilke materialer du køber havemøbler i. Der kan være stor forskel på, hvor meget vedligeholdelse de enkelte materialer kræver.

Herunder er der samlet en kort beskrivelse af, hvilke forskellige materialer JYSK forhandler havemøbler i:

Havemøbler i kunsttræ

Havemøbler i kunsttræ er vedligeholdelsesfri og vejbestandige og kan stå ude året rundt. Kunsttræ er et UV-beskyttet materiale, der med sin flotte træstruktur og styrke kombinerer design, funktionalitet og holdbarhed. Møblerne rengøres desuden nemt med vand og sæbe (se hele udvalget her).


Havemøbler i aluminium

LARVIK-stolene fra Jutlandia i alluminium er vedligeholdelsesfri og vejrbestandige havemøbler og kan stå ude året rundt. Alle vores havemøbler i aluminium har en kvalitetscoating, som effektivt beskytter mod ridser og misfarvninger. Havemøbler i aluminium er lette og derfor nemme at flytte. Møblerne rengøres nemt med vand og sæbe (se hele udvalget her).


Havemøbler i hårdttræ

Hårdttræ giver dig solide havemøbler i klassisk skandinavisk design. Alle JYSKs hårdttræsmøbler er FSC®-certificerede. Dette betyder, at møblerne er fremstillet af træ fra bæredygtigt skovbrug, som sikrer ordentlige forhold for natur, dyr og mennesker. Det olierede hårdttræ egner sig godt til det danske vejr, men du kan forlænge levetiden af dine træmøbler ved at behandle dem med olie, som kan købes i din nærmeste JYSK-butik (se hele udvalget her).


Havemøbler i plast

Med havemøbler i plast kan du få havemøbler til lavpris uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Plastmøblerne er fremstillet af UV-beskyttet polypropylen. Dette er en ren og meget stærk type plast, som ikke udvikler grå kalkpletter, og som bevarer sin originale farve i mange år. Møblerne rengøres nemt med vand og sæbe (se udvalget af havestole i plast). 

 

Martin JYSK
Lone Slot

Har i ingen parasoller jeg har nemlig en ombytning? Mvh Lone slot

Birgitte

Hej Lone. Kontakt kundeservice på tlf. 70 80 81 90, og de vil hjælpe dig med at ombytte din vare. Mvh. Birgitte

Majbrit

Hej hvorfor kan man ikke se jeres højryggede kurvestole lavet i polyrattan

Camilla

Hej Majbrit. Vi har desværre ikke flere havemøbler på vores webshop, da det er uden for sæson. Men du kan glæde dig til foråret, hvor vi får en masse nye havemøbler hjem. /Camilla

Jane Andersen

Vi har for 2 mdr. Siden fået foræret et Cafesæt Thy hvor bordpladen har fået en masse smelte mærker vi ikke kunne forstå hvorfra kom, indtil igår 8/6- 2018 hvor vi sad og nød et glas vin i solen og kunne konstatere at solens stråler ganske enkelt brugte et almindeligt glas som brandglas, det kan da ikke være rigtigt? Der må da være noget galt med overflade behandlingen. Vi bliver helt bekymrede da vi også har købt et Sandvig havebord for nylig og tænk hvis vi glemmer et glas på bordet risikerer vi så at starte en brand Med venlig hilsen Jane Andersen

Louise

Hej Jane. Tak for din kommentar. Du vil blive kontaktet af vores Kundeservice, som vil prøve at hjælpe dig. Som vi skriver i samlevejledningen, er det vigtigt ikke at stille glas direkte på bordet i høj sol, da det vil lave brandmærker i overfladen pga. materialet (kunsttræ). /Louise

Comments