Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

NYHEDER OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU

Nordic Mood - Nyeste trends til lave priser

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Puder, Bakkebord, viskestykker, Plaid, Minireol

Vi går nu efteråret i møde - en smuk årstid, hvor vi bruger mere tid indendørs, i takt med at det bliver koldere og mørkere udenfor. Med den nye årstid følger nye trends, som kan give dit hjem den helt rette stemning og hygge.

Fredag den 2. oktober lancerer vi kollektionen, som vi kalder Nordic Mood. Trends ændrer sig hurtigt fra sæson til sæson, hvilket kan gøre det svært at holde sig trit med tendenserne. Med Nordic Mood kollektionen, ønsker vi at tilbyde inspirerende produkter, som følger de nyeste indretningstendenser, uden at det skal koste en formue.

Skabelsen af et trendy og samtidigt hyggeligt hjem kan være svært, og er ofte et spørgsmål om de små detaljer. Nordic Mood kollektionen, som består af en række nøje udvalgte produkter, er inspireret af de minimalistiske og grafiske udtryk i den skandinaviske stil, krydret med små fine detaljer. Lyse naturlige farver og rene linjer kendetegner denne kollektion, som blandt andet består af pyntepuder, viskestykker og et bakkebord.

Se her de inspirerende billeder og se hvordan du kan give dit hjem et skandinavisk touch. Hvis du også synes godt om denne smukke efterårskollektion, så skynd dig i nærmeste JYSK butik, eller køb varerne online. Kollektionen er i begrænset antal og sælges så længe lager haves.

Nordic Mood

Nordic Mood

Nordic Mood

Nordic Mood

Nordic Mood

Nordic Mood