Nye puder fra WELLPUR

Nå veludhvilet frem med WELLPURs ergonomiske puder

JYSKs ergonomiske serie af WELLPUR-puder er blevet opdateret. Alle kan finde en behagelig pude med et moderne look blandt de nye produkter med det opdaterede design.

De ergonomiske puder er perfekte til alle, der ønsker komfort og velvære. For mange af os er det vigtigt at tage godt vare på os selv, og WELLPUR-serien kan hjælpe os med det.

Den bedste rejsepude hjælper dig til at sove

På lange bilrejser og flyveture ender du nemt i en akavet position, når du prøver at få lidt søvn. En WELLPUR-pude kan give dig den komfort, der skal til, for at du finder den rette position og lettere falder i søvn. Det betyder, at du kan nå frem med en følelse af at være veludhvilet. Det trykaflastende memory-skum former sig præcist efter din krop og reducerer tryk på dine muskler og led.

Få flere rejsetips i vores checkliste til flyrejser.


Vi har udvidet Wellpur-serien med nye puder, så der nu er nye pudeformer og en ny farve betræk at vælge imellem. Puder, der ofte bruges uden ekstra linned, har et nyt gråt betræk, der tager sig rent og fint ud i længere tid end det traditionelle, hvide betræk.

Langt størstedelen af Wellpur-madrasser og -puder er certificeret henhold til STANDARD 100 af OEKO-TEX®, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler.

Siden lanceringen i 2003 har Wellpur, som forhandles eksklusivt i JYSK, budt på øget komfort med sit trykaflastende memory-skum, der former sig præcist efter kroppen og reducerer trykket på muskler og led. 

Udforsk mere

Camping staycation i haven

Camping staycation i haven

Smukke must haves til strandturen

Smukke must haves til strandturen

Alt hvad du skal huske på din picnic

Alt hvad du skal huske på din picnic

Pakkeliste til den perfekte strandtur

Pakkeliste til den perfekte strandtur