Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

NYHEDER OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Få den eksotiske trend URBAN JUNGLE i dit eget hjem

Luk naturen indenfor med den eksotiske URBAN JUNGLE-trend

Dato:

Kategori: Inspiration, Indretning

Tags: Trends

Bliv inspireret til at forny dit hjem med URBAN JUNGLE-trend, og se, hvordan du selv kan skabe en stemning præget af naturen og eksotiske mønstre.

Inspiration fra Cuba

URBAN JUNGLE er en eksotisk stil, som fortsætter den botaniske trend, hvor naturen flytter indenfor. Inspirationen er især hentet fra Cuba og Havana. Planter, frugter og andre fascinerende motiver fra naturen flytter med indenfor som en del af trenden. 

URBAN JUNGLE-trend

Levende farver

Farverne, der kendetegner URBAN JUNGLE-trenden er især blå, grøn og gul. Brug disse smukke, levende farver sammen med de eksotiske motiver, og sæt det sammen med hvide toner og lyse materialer, så du rammer den rigtige balance. Det er især en god idé at kombinere med lyst træ.

Grønne planter

Et simpelt og billigt tip for at skabe URBAN JUNGLE-trenden er at bruge masser af grønne planter. De giver din indretning en klar fornemmelse af at få naturen helt ind i stuen - og en bonus er, at de bidrager til at skabe et dejligt og sundt indeklima.

Smarte opbevaringsbokse og spændende keramik

Vi har sørget for, at du kan vælge mellem et stort udvalg at produkter, som passer ind i URBAN JUNGLE-stilen - fra smarte opbevaringsbokse og spændende keramik til farvestrålende håndklæder og lækre pyntepuder. Mix og match dine egne favoritter, og skab liv og farver i din boligindretning.