Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

NYHEDER OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Stue med vitrineskab i eg og en lille bordlampe

LEGACY LOUNGE: Udforsk fortiden

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Trends, Boligindretning

De tendenser, der løber gennem vores samfund, afspejles også i vores indretning. Hos JYSK sørger vores dygtige designere og indkøbere for, at de trends ses i design og produkter. En af de aktuelle tendenser handler om at fortolke fortiden, så den passer til vores fremtid. Den allestedsnærværende teknologi og digitale kultur får os til at søge genkendelighed i fortiden. Vintage og retro-stil er nøgleord inden for den tendens, som vi kalder LEGACY LOUNGE.

Hvis du er gammel nok til at have oplevet 80'erne, vil du sikkert genkende udseendet af blomsterpotten, som vi kalder ABBAS. Det søde ansigt og det hvide stentøj er har en klar reference til de potter, der pyntede i mange hjem for 30-40 år siden.

Blomsterpotte i stentøj på et sofabord


Vores søgen efter fortiden afspejles i materialer, former og designet i sig selv. Den lille bordlampe ALBERT har en rattanskærm, meget lig den hessian, der var så populær som tapet i 70'erne.

Lille bordlampe på en kommode


Vi trækker linjer til fortiden med produkter, der har et vintage og ”genbrugt” look. For eksempel tager vattæppet VALMUE dig direkte tilbage til 70'erne. Det kan bruges som et sengetæppe, et picnictæppe eller en dejlig plaid i sofaen.

Vattæppe der ligger over seng som sengetæppe i et soveværelse med en stor seng


Resultatet er en moderne og afslappet lounge-atmosfære med et hyggeligt touch. Brug LANGELINIE vitrineskabet i eg til dine bøger, pænt foldede plaider, blomsterpotter og andre ting, der måske ikke er egentlig pynt, men alligevel dekorativt.

Vitrineskab i eg i farverig stue


Farveskalaen henter inspiration i et bohemeunivers med varme og feminine nuancer, som f.eks. SIMONE sengesættet i 100% bomuldssatin.

Stribet sengesæt i 100% bomuldssatin


Neutrale farver som brune og sand kombineres med feminine nuancer af rosa og rød. LEGACY LOUNGE-trenden går langt tilbage i tiden: Terrakottavasen SVERRE har et look, som man genkender fra antikken.

Vase med kunstige blomster på en kommode


Lad dig også inspirere af de to andre trends inden for boligindretning, som du kan opleve på JYSK lige nu: VISION og EARTHEN LUXE.