Møbeldage - Spar op til 50%

Kontinentalseng med ramme som bund, madras og topmadras i et lyst soveværelse

Indkøberens foretrukne kontinentalseng

Peter Budde har arbejdet med madrasser hos JYSK i over 5 år, og når det handler om sengekomfort er der ikke mange, der ved mere end han gør. Ifølge Peter er en god nats søvn lige så vigtig for dit velvære som en sund kost: ”Velvære starter i sengen, og der er flere ting, der påvirker din søvnkvalitet. Selvfølgelig er den rigtige madras vigtig, men det samme er soveværelsets temperatur. Hold dit soveværelse rent og ryddeligt, og forkæl dig selv med dejligt og rent sengetøj, så er du godt på vej.”

Hvad er den bedste seng?

Men hvilken seng sover Peter selv i?

”Jeg har selv en kontinentalseng,” svarer Peter og fortsætter: ”Jeg nyder virkelig både den høje grad af komfort og det pæne design. Jeg vil til enhver tid anbefale en kontinentalseng. Især en kontinentalseng med opbevaring som GOLD C50, der har plads til ekstra dyner og puder i bunden.”

Det er let at holde dit soveværelse pænt og ryddeligt med GOLD C50. Peter fremhæver fordelene: "Hvis du bor i en lejlighed, sætter du nok pris på ekstra plads til opbevaring, men hvem kan ikke bruge et sted at lægge gæstedynerne eller vintergarderoben?"

GOLD C50 har en tyk topmadras i høj kvalitet, og springmadrassen har pocket-fjedre, hvor hver enkelt er indkapslet i en lille stofpose, der mindsker slid og reducerer støj. Pocket-fjedre er små sammenlignet med andre typer fjedre, og med de mange støttepunkter tilpasser madrassen sig nøjagtigt til din krop.

Blød eller fast madras?  

Men hvad med det vigtigste: Sovekomforten?

”Denne kontinentalseng er god og fast, og det synes jeg er at foretrække frem for en madras, hvor du ender med at synke ned i midten. Der er dog ingen facitliste, når handler om senge. Det hele kommer an på dine personlige præferencer,” understreger Peter.

Hvis du kan lide at læse eller se tv i sengen, kan du fuldende kontinentalsengen en sengegavl. GOLD H20 føles mere komfortabel mod din ryg end væggen og beskytter også væggen. Sidst men ikke mindst bidrager den til et harmonisk look.

”Nogle gange er det de små ting, der tæller: Hvis du har muligheden, så hæng dit sengetøj til tørre udendørs og nyd den skønne, friske duft og den ”sprøde” fornemmelse, når du går i seng. Denne kontinentalseng hjælper dig med at skabe et ryddeligt soveværelse, så der også ser pænt og indbydende ud. På den måde kan du gå i seng i fred og ro,” siger Peter med et smil.

PLUS C40 kontinentalseng

Et alternativ til GOLD C50 er PLUS C40, der også er en kontinentalseng. Den største forskel er madrassens fasthed og så prisen. ”Denne seng føles lidt blødere, og den er lidt mere overkommelig prismæssigt. Den har også opbevaringsplads i bunden, men rummet er lidt mindre,” forklarer Peter. Med denne model har du også muligheden for at skabe et komplet look med PLUS H50 sengegavlen. 

Uanset hvad du foretrækker, kan du finde den perfekte seng til dig og din familie hos JYSK.

”Vi tror så meget på vores produkter, at vi tilbyder 15 års garanti på alle PLUS kontinentalsenge og ikke mindre end 25 år på alle GOLD kontinentalsenge. Og på vores GOLD madrasser tilbyder vi, at du kan prøve dem i 100 nætter. Hvis du ikke er 100% tilfreds, så bytter vi med et smil,” afslutter Peter.

Udforsk mere

Sengeguide

Sengeguide

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

Hvad koster en topmadras?

Hvad koster en topmadras?