Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Fra 6.-19.12.2019 får du fri fragt på alle GLS-pakker 

DYNE- OG MADRASDAGE - SPAR 20-60%* - SE TILBUD
Nyt sengetøj i JYSK

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Dato:

Kategori: Soveværelse, Inspiration

Tags: Sengesæt

Sengelinned er vigtigere for din søvn og almindelig velvære, end du måske tror. Sengetøjet har nemlig en stor betydning for soveværelsets visuelle udtryk og fremtoning. Det kan skabe harmoni og ro eller være med til at skabe fornyet energi - og hvem elsker ikke at putte sig i dejligt blødt og nyvasket sengelinned?

Hver gang vi går en ny sæson i møde, beder vi vores indkøber af sengetøj, Kathrine Møller Vinther, om at dele sine favoritter med os. Kathrine løfter også sløret for historien bag de forskellige designs.

Lad os høre Kathrines tanker om hendes 3 favoritter:

Sejl væk med VIDA

 
”VIDA er et sengesæt med et stilfuldt, maritimt udtryk. Forstil dig at slentre på den lokale marina. Mågerne skræpper i det fjerne og duften af frisk hav slår dig i møde: Det er den følelse, der rammer mig, når jeg ser på VIDA. De blå striber er trykt på en hvid baggrund, og vi har virkelig kræset for detaljerne, så selv kanten på sengesættet har blåt tryk. Alt i alt har sengesættet et eksklusivt udtryk.”

ADA - Skandinavisk afslapning

”ADA er et nyt design i den produktserie, vi kalder ”SCANDINAVIAN SENSE”, som udelukkende indeholder GOTS certificeret økologiske produkter. Sengesættet er fremstillet af farvet garn med blå og sandfarvede striber på en hvid baggrund. Garnet farves, før det bliver vævet, hvilket giver sengesættet en behagelig og ekstra blød overflade. Jeg elsker den afslappede sommerstemning, som jeg føler designet udstråler. Når du køber et ADA sengesæt får du samtidig en stofpose i samme design. Hvis du giver sengesættet væk i gave, giver stofposen et ekstra pift. Den kan også bruge fx til legetøj eller som skopose.”


Flyv væk med SIRI

”SIRI er et nyt design med sandfarvede stjernetegn på en mørkeblå baggrund. Kombination af de to farver får stjernetegnene til at fremstå som guld – hvilket giver en ret flot effekt. Vi mennesker har altid fundet nattehimlen fascinerende. Er dit barn eller teenager vild med astronomi, er dette sengesæt perfekt. Men du kan også selv drømme dig væk til fjerne galakser og måske få nye perspektiver på livet. SIRI er fremstillet i en super behagelig percale-kvalitet, så jeg er sikker på, at du kommer til at sove godt.”


Elsker du at ligge og udforske nattehimlens stjerner? Så læs vores blogindlæg om at sove under åben himmel her. 

 

Annika Student Help
Agnethe Svendsen

Bæk og bølge sengetøj er meget behageligt at ligge i, for år tilbage kunne man få dem i nogle dejlige dæmpede mønstre, diagonale mønstre i ysegråt og Hvidt rigtig flotte, dem ville jeg gerne se igen, og så er de nemme at vaske og tørre, krøller ikke.!!!!

Birgitte

Hej Agnethe. Tak for din kommentar. Du kan se hele vores udvalg af sengetøj her: https://jysk.dk/sovevaerelse/sengesaet, og så håber jeg at du kan finde et mønster, du kan lide. /Birgitte

Kjeld Peter Sebelius Christensen

Jeg er spændt på hvornår, man kan købe, Flonel-pudebetræk, som der er anmodet om 2017

Louise

Hej Kjeld. Der er desværre ingen planer på nuværende tidspunkt om at føre flonel-pudebetræk i sortiment. Du kan se vores sengesæt i flonel her: https://jysk.dk/sovevaerelse/sengesaet/flonel /Louise

Karina

Hej jeg har købt det blå sengetøj med stjerne himmel på... det er jeg godt nok ked af.. har vasket det to gange.. det er føles meget stift at ligge med😕

Louise

Hej Karina. Tak for din kommentar. Vores sengesæt SIRI er lavet i en Percale kvalitet med et forholdsvis højt trådantal. Den gode kvalitet giver i sig selv en lidt mere stiv og knasende fornemmelse. Du kan evt. kontakte vores kundeservice på kundeservice@JYSK.com eller 70 80 81 90, så hjælper de dig videre. /Louise

Comments