Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

VI FEJRER PRISFEST - SPAR OP TIL 60%

SHOP NU
Seng med hvidt sengesæt in soveværelse og portræt af Kathrine Møller Vinther

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Dato:

Kategori: Soveværelse, Inspiration

Tags: Sengesæt, Soveværelse

Et flot indrettet soveværelse indbyder til afslapning, men nogle gange kan soveværelset have brug for et frisk pust. Uanset om du vil skabe et romantisk, et moderne eller et klassisk look, er nyt sengelinned en hurtig og nem måde at forny det visuelle udtryk på. Du kan nemt skabe den atmosfære, du vil, til en meget lav pris.

Kathrine Møller Vinther har været hos JYSK i 6 år, og hun er vores ekspert, når det handler om tendenser inden for sengetøj, kvalitet og komfort. I dette blogindlæg afslører hun sine favoritter i det nye sortiment med os.

”Jeg synes at alle fortjener et indbydende og velindrettet soveværelse, derfor vil jeg gerne fremhæve tre forskellige sengesæt - så der er noget til enhver smag,” starter Kathrine.

Skab et romantisk udtryk med DANA

Seng med et hvidt prikket dynebetræk i et soveværelse med sengebord og krom bordlampe


”Sæt farten ned, og find glæden i det simple med dette lette og enkle sengesæt” siger Kathrine.

”DANA er et hvidt sengesæt med små vævede prikker på forsiden af dynebetrækket. Bagsiden og pudebetrækket er almindeligt vævet, hvilket giver optimal komfort, men stadig bibeholder et interessant visuelt udtryk. Designet er enkelt, hvor vi giver plads til innovative detaljer, der fanger øjet. Vi ønsker at skabe en atmosfære i soveværelset, der ikke kun varer i en sæson, men i de kommende år. Hvis du er lige så forelsket i dette romantiske og feminine design som mig, så er DANA det helt rigtige valg for dig,” afslutter Kathrine.

CLARA oser af leg og farver

Seng med råhvidt sengetøj med blå, mint, sand, brun, grå og lys rosa prikker


”CLARA er lavet i 100% bomuldsatin, der gør sættet blødt og behageligt. Designet er sjovt og legende, og bringer en smule farve ind i dit soveværelse. Jeg ser CLARA være et hit både hos teenagere og voksne,” siger Kathrine.

”Det er et sengesæt til alle dem, der ønsker mere farve og liv i deres hjem. CLARA har en råhvide baggrund med tilfældige stænk af farvede prikker, som holdes i feminine nuancer. Den vidunderlig blanding af blå, mintgrøn, sandfarvet, brun, grå og rosa tilføjer et twist til indretningen uden at være overvældende, ” tilføjer Kathrine inden hun afslører sin tredje favorit.

Skab en rolig atmosfære med INES  

Seng med blåt sengetøj I soveværelse med natbord og bordlampe


”INES er sengetøj i blød 100% bomuldspercale, som både er meget behagelig og meget holdbar. Farven er en beroligende blå med et fint print af små blade i lyseblå, hvid og råhvid, som til forveksling ligner en nattehimmel. Med INES inviterer du naturen indenfor - bare med små blade i stedet for stjerner."

”Det både maskuline og feminine design er ideelt til alle typer soveværelser. Hvis du kan lide et roligt og naturligt udtryk i dit soveværelse, og du har en svaghed for harmonisk design, så er dette sengetøj noget for dig,” afslutter Kathrine.