Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Seng med petrol-farvet sengesæt i et soveværelse og portræt af Kathrine Møller Vinther

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Dato:

Kategori: Soveværelse, Inspiration

Tags: Sengesæt, Soveværelse

Nogle gange har indretningen i soveværelset brug for et frisk pust. Uanset om du vil skabe et romantisk, et moderne eller et klassisk look, er nyt sengelinned en hurtig og nem måde at forny det visuelle udtryk på. Du kan nemt skabe den atmosfære, du vil, til en meget lav pris.

Kathrine Møller Vinther har været hos JYSK i 5 år, og hun er vores ekspert, når det handler om tendenser inden for sengetøj, kvalitet og komfort. I dette blogindlæg afslører hun sine favoritter i det nye sortiment med os.

”Jeg tror, at vi alle har brug for en smule glæde i vores liv i øjeblikket, så jeg vil sætte tre farverige sengesæt i fokus,” starter Kathrine.

EMILY oser af feriestemning

Seng med et blomstret sengetøj i et soveværelse med natbord og hvid bordlampe


"Det her sengesæt skabe godt humør på selv den mest grå og triste onsdag," fastslår Kathrine. “EMILY er blomstret sengetøj i blød 100% bomuldspercale, som både er meget behagelig og meget holdbar. Designet er tydeligt inspireret af naturen med de blå og gule blomster og den grønne blomsterstilk på den off-white baggrund. Den støvgrønne piping - eller syning – skaber en fin kontrast til mønsteret og giver sengesættet lidt kant. Hvis du også bliver helt forelsket i den sommerhusatmosfære, som EMILY har, kan du også få matchende plaid og pyntepuder,” afslutter Kathrine.

CILJE er et bæredygtigt valg med et skandinavisk look

Seng med petrol-farvet sengetøj i genanvendt polyester og bomuld


“CILJE er lavet af 51% genanvendt polyester og 49% bomuld. Vi har gjort en stor indsats for at skabe et sengesæt, der imødekommer vores høje kvalitetskrav, og samtidig er et valg, der føles rigtigt. Jeg er meget tilfreds med resultatet,” siger Kathrine stolt. ”Den særlige blanding af materialer er både behagelig og holdbar, og satinvævningen gør sættet blødt og behageligt.

Designet er moderne og også meget skandinavisk. Nogle kender måske skandinavisk design for en sort, hvid, grå farveskala, men faktisk er det rolige udtryk det mest karakteristiske. CILJE har et vævet mønster, der tilføjer lidt spil i designet, men sengesættet bevarer sit harmoniske look. Det kan passe ind i ethvert soveværelse, og du kan vælge mellem petrol, sand og gul. CILJE er en del af vores linje af bæredygtige produkter, SCANDINAVIAN SENSE, der også indeholder håndklæder og en bademåtte,” tilføjer Kathrine, inden hun afslører sin tredje favorit.

BELMA er til den romantiske sjæl  

Seng med blomstret sengetøj i 100% bomuldssatin


”Bare synet af dette sengesæt er nok til at booste dit humør. Farverne er lyse og levende, og i mine øjne flyder de store blomster i gul, taupe og armygrøn over den sandfarvede baggrund som vandmænd. BELMA er 100% bomuldssatin, og de sommerlige farvetoner skaber et positivt udtryk. Hvis du er en romantisk sjæl med en svaghed for roligt design, er dette sengesæt noget for dig,” siger Kathrine.

Det nye sortiment af sengelinned er til salg online fra 5. januar 2021.

Det var så Katrines favoritter, men hvad er dine? Del dem med os i kommentarfeltet nedenfor!