Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

INSPIRERENDE UDELIV – SPAR OP TIL 60%KØB NU


Find ud af hvilken udendørstype du erTAG TESTEN HER

Soveværelse med stribet sengesæt på dyner og puder og indsat billede af Katrine Møller Vinther

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Dato:

Kategori: Soveværelse, Inspiration

Tags: Sengesæt, Soveværelse

Uanset om du foretrækker et romantisk, moderne eller klassisk look i dit soveværelse, er nyt sengetøj en hurtig og enkel måde at forny det visuelle udtryk. Kathrine Møller Vinther har været hos JYSK i 6 år, og hun er vores ekspert, når det handler om tendenser inden for sengesæt, kvaliteter og komfort. I dette blogindlæg løfter hun sløret for, hvilke sengesæt der er hendes favoritter i det nye sortiment.

"I en uforudsigelig tid som den vi lever i nu, søger vi efter harmoni, ro og ting vi kan genkende og føle os trygge ved," siger Kathrine og fortsætter: "Derfor har jeg fokuseret på nogle sengesæt, som hver på deres måde er et nyt bud på hyggeligt, traditionelt design."

ABBIE til hygge-elskeren

Soveværelse med to dyner og to puder, med stribet sengesæt


"Velkommen til en opdateret version af de fede 70'ere," begynder Kathrine med et smil. "Dette stribede sengesæt sender mig på en tur ned ad mindernes allé, tilbage til det afslappede, farverige, analoge årti, med batikfarvede t-shirts og trompetbukser."

Sengetøjet er i 100 % bomuld med et mønster, der ser ud til at være garnfarvet, men som faktisk er printet i varme farver som lilla, orange og sand. Kan du lide designet, har vi et matchende håndklæde i vores sortiment.

Guide: Vælg den rigtige størrelse sengetøj

ALICIA tager forskud på sommeren

Krep sengetøj med blomstermønster i et soveværelse med en varm atmosfære


"Føles det ikke som om sommeren er lige om hjørnet?" spørger Kathrine, mens vi ser på det næste sengesæt. “Igen ser du et strejf af 70'erne med jordfarver og et naturligt look. Denne sæson er krep på vej tilbage, og ALICIA er et sødt eksempel på, hvordan rynkeeffekten bidrager til den let fornemmelse af sengesættet.”

ALICIA krep sengetøj har små blomster i orange og lilla farver på hvid baggrund og er strygefrit.

ELMA til romantikeren 

Seng med lilla sengesæt med frynser


”Med ELMA kan man virkelig se, hvordan farver kan skabe en romantisk stemning i sig selv. Der er ikke behov for et blomstret mønster eller noget i den stil, og udtrykket havde været helt anderledes, hvis sengetøjet havde været gråt eller blåt,” siger Kathrine. "Dette sengesæt har frynser på både dyne- og pudebetræk, og jeg kan rigtig godt lide, hvordan det understreger det nostalgiske look og skaber en fornemmelse af luksus på samme tid."

Det lilla sengesæt ELMA er 100 % bomuld og enzymvasket for at gøre det ekstra blødt.

Du kan finde de nye sengesæt til salg online fra den 4. januar 2022.