Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Seng med ternet dynebetræk i et soveværelse og portrætfoto af Kathrine Møller Vinther

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Dato:

Kategori: Soveværelse, Inspiration

Tags: Sengesæt, Soveværelse

Nyt sengetøj har evnen til at friske dit soveværelse op til en billig pris. Det er en hurtig måde at forny rummets visuelle udtryk, og du kan nemt skabe det look, du foretrækker - romantisk, moderne, klassisk eller noget fjerde.

Kathrine Møller Vinther har været hos JYSK i 5 år, og hvis nogen kender til trends inden for sengesæt, kvaliteter og komfort, er det hende. Vi har spurgt hende ud om hendes favoritter i sæsonens nye sortiment.

TANJA - industrielt og klassisk touch

Seng med en ternet dynebetræk i et soveværelse


”Lad os starte med vores nye sengesæt TANJA med et ternet mønster i kaki-farver,” begynder Kathrine. ”Hvad der virkelig fascinerer mig her, er kontrasten mellem den naturlige, organiske farve og det strenge, næsten industrielle mønster. Med denne kombination passer sengesættet ind i ethvert soveværelse, uanset stil,” fortsætter hun. ”Du kan bruge det som grundlag for din indretning og føre den i en naturlig eller måske en mere rå retning. TANJA er lavet af garvet-farvet bomuldspercale i en blød, skjorte-agtig kvalitet, der er meget behagelig.”

MINNA - afbalanceret og dynamisk

Dynebetræk med et mønster af blå trekanter og firkanter på offwhite baggrund


Det dynamiske, men alligevel afbalancerede, abstrakte mønster, MINNA taler virkelig til din fantasi. ”Den ene dag tænker jeg, at mønsteret på dette sengesæt ligner fugle på himlen. Den næste ser jeg sejl på et hav fuldt af skibe,” siger Kathrine. ”Der er ikke to sengesæt der er ens - hvert sæt er unikt. Materialet er 100% bomuld i en glatvævet kvalitet.”

ASTA - nostalgisk boheme  

Sengesæt med store blomster på sort baggrund i et lyst soveværelse


ASTA har lilla og rosa blomster på sort baggrund, og det overordnede look er meget vintage. ”Min første tanke, da jeg så sættet, var bare wow! Der er så meget drama i dette design på den ene side, men sengesættet har også en ensfarvet side, så hvis du er i humør til noget mere harmonisk, skal du bare vende det om,” foreslår Kathrine. “ASTA er i en blød og skinnende bomuldssatin, og det har et digitalt print, så du kan se hver en lille detalje i blomsterne.”

ASTA kan købes online og i JYSK-butikker fra 11. november. 

Læs mere om vores lækre SCANDINAVIAN SENSE sengesæt i økologisk bomuld