Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

DYNE- OG MADRASDAGE - SPAR 20-60%*

KØB NU
Person der slår terninger

Hyg jer med pakkeleg

Dato:

Kategori: Jul

Tags: Julegaveidéer, Juleshopping, Juletraditioner, Gaveideer

Årets korteste måned er februar, og den længste må absolut være december. Især for børnene, men også voksne oplever ventetiden som ret udfordrende.
En god idé til sjovt tidsfordriv er underholdende jule-lege og -spil. Rigtig mange spiller fx pakkeleg til julens fester og komsammener.

Et særligt spil om gaver

Der er nok ikke to familier, der spiller pakkeleg efter de samme regler. Udgangspunktet er dog det samme: Hver person medbringer en lille, indpakket gave og lægger den i en bunke på bordet. Et æggeur bliver sat til et uspecificeret antal minutter - ingen ved hvor længe. Og så skal terningen kastes på skift rundt om bordet. Hvis du får en sekser, må du vælge en af gaverne og lægge den foran dig. Hvis du får en etter, kan du snuppe en gave fra én person og give den til en anden. I kan også vælge at bruge flere terninger og supplere med jeres egne regler – fx at alle gaver rykker en plads til venstre, hvis du får en treer - så du ender med din nabos gave-lager. På den måde kan I selv styre hele balladen, og hvor ofte gaverne bytter plads. Når tiden løber ud, må du pakke gaven eller gaverne foran dig ud - hvis du altså har nogen.

Gaver til spillet

Det kan være virkeligt udfordrende at finde gaver til spillet. Typisk er de ikke så dyre, og da du ikke ved, hvem der ender med at pakke din gave ud, skal du forsøge at finde én, der passer til alle. En lille juledekoration, en lyskæde eller en lysestage er ideelle gaver til pakkeleg.


Hvis din gave skal kunne bruges året rundt, er en lampe altid en god ide. Vælg en med et klassisk look, der passer ind i ethvert hjem. En bogstavtavle er en allround løsning, der kan tilpasses efter sæsonen og den heldige modtager.


Dæk et dejligt julebord

Julen handler om at bruge tid sammen med de mennesker, du elsker. Vi samles omkring bordet til mange timers hyggelig snak og god mad sammen med familie og venner. Med lys og juletræskugler, stjerner, bånd og kviste kan du dække et magisk julebord, der danner den perfekte ramme for dejlige juleminder om spil, hygge og lækkerier.


Bliv mere inspireret i vores julemagasin