Havemøbler i massivt træ

Havemøbler i træ til din terrasse eller altan

Disse år gør træ sin entre på vores terrasser og altaner - og med god grund. Med tidløse havemøbler i træ får altanen eller terrassen et naturligt look, som er umuligt at slå. Haveborde i massiv træ har en rustik charme, som kun havemøbler i træ kan skabe.


Havesæt i træ er populære på grund af de varme og naturlige toner og deres særlige evne til at matche andre materialer. Havemøbler i træ skal behandles og vedligeholdes, hvis du vil  nyde dem igennem mange somre. Se hvordan du vedligeholder dine havemøbler korrekt for at undgå, at de revner eller tørrer ud.


Når man har med træ at gøre, er der ikke to sæt havemøbler der er ens. De er unikke, samtidig med at de passer godt til andre møbler i fx i rattan eller metal.


Hvis du både har brug for ekstra siddepladser og for plads til opbevaring, hvorfor så ikke gå efter en kombination med KARLBY opbevaringsboksen med plads til både lanterner og krukker og en med en tyk sædehynde på toppen.

FSC®-certificeret havemøbler i træ

FSC er en forkortelse for FSC, der står for Forest Stewardship Council® og er en internationalt anerkendt non-profit mærkningsordning til træ og papir (FSC® N001715). FSC-mærket er din sikkerhed for, at træet stammer fra fra bæredygtigt skovbrug eller andre ansvarlige kilder, hvor der samtidig tages hensyn til mennesker og dyr. Når du køber FSC-mærkede produkter i JYSK er du med til at passe på verdens skove. 

De fleste af vores træhavemøbler er af eucalyptus eller teaktræ. Det er hårdt og holdbart, modstandsdygtigt over for vejret på grund af det naturlige høje olieindhold. Ud over de praktiske fordele har træsorterne en elegant brun tone, der giver terrassen eller altanen et strejf af luksus.

Træet føles meget glat og blødt at røre ved og indbyder dig, dine venner og din familie til at hygge jer på dovne dage i solen og lange, lyse sommeraftener.

Udforsk mere

Sådan vælger du det perfekte loungesæt

Sådan vælger du det perfekte loungesæt

Guide: Vælg den rigtige hyndeboks

Guide: Vælg den rigtige hyndeboks

Guide: Sådan vælger du det perfekte havebord

Guide: Sådan vælger du det perfekte havebord

Guide: Sådan vælger du de rette havestole

Guide: Sådan vælger du de rette havestole