Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

DYNE- OG MADRASDAGE - SPAR 20-60%*

KØB NU
Cafesæt i træ med bord og 2 stole på en terrasse og lounge havesæt i træ på en altan ved havet

Havemøbler i træ til din terrasse eller altan

Dato:

Kategori: Have

Tags: Havemøbler, Havestole, Cafesæt, Loungesæt, Træhavemøbler, Haveborde

Dette forår gør træ sin entre på vores terrasser og altaner - og med god grund. Med tidløse havemøbler i træ får altanen eller terrassen et naturligt look, som er umuligt at slå. Havesættet bestående af havebordet EGELUND med klapstole illustrerer den typiske rustikke charme ved havemøbler i træ.

Cafesæt i træ på en terrasse


Havesæt i træ er populære på grund af de varme og naturlige toner og deres særlige evne til at matche andre materialer. De bløde og lette hynder på loungesættet TAGESHOLM er en perfekt kontrast til den hårde, mørke træramme.

Lounge havesæt i træ med bord, sofa og 2 stole på en altan ved havet


Når man har med træ at gøre, er der ikke to sæt havemøbler der er ens. De er unikke, samtidig med at de passer godt til andre møbler i fx i rattan eller metal. På havesættet ESKILDSTRUP skaber kombinationen af teaktræ og aluminium et klassisk, harmonisk look.

Havesæt med havebord i træ og 4 stole i træ på en terrasse


Hvis du både har brug for ekstra siddepladser og for plads til opbevaring, hvorfor så ikke gå efter en kombination med KARLBY opbevaringsboksen med plads til både lanterner og krukker og en med en tyk sædehynde på toppen.

Opbevaringsboks til haven med lanterne og krukke på en træterrasse


Alle havemøbler i træ i JYSK er lavet af FSC®-certificeret træ (FSC® N001715). FSC er en forkortelse for FSC står for Forest Stewardship Council® og er en internationalt anerkendt non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC-mærket er din sikkerhed for, at træet stammer fra fra bæredygtigt skovbrug eller andre ansvarlige kilder, hvor der samtidig tages hensyn til mennesker og dyr. Når du køber FSC-mærkede produkter i JYSK er du med til at passe på verdens skove. 

De fleste af vores træhavemøbler er af eucalyptus eller teaktræ. Det er hårdt og holdbart, modstandsdygtigt over for vejret på grund af det naturlige høje olieindhold. Ud over de praktiske fordele har træsorterne en elegant brun tone, der giver terrassen eller altanen et strejf af luksus.

Træet føles meget glat og blødt at røre ved og indbyder dig, dine venner og din familie til at hygge jer på dovne dage i solen og lange, lyse sommeraftener.

Solvogn i træ på en solrig terrasse


Havemøbler i træ skal behandles og vedligeholdes, hvis du vil gøre nyde dem igennem mange somre. Læs hvordan du vedligeholder dine havemøbler korrekt for at undgå, at de revner eller tørrer ud.