Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
TANE loungesæt med mange funktioner

Havemøbelsæt med mange funktioner

Dato:

Kategori: Have

Tags: Have, Havefest, Havemøbler, Havestole, Loungesæt

Leder du efter de perfekte altanmøbler? Med JYSKs nye multifunktionelle TANE-loungesæt får du tre møbler i ét.

TANE har et kompakte design, der gør det meget pladsbesparende, samtidig med at du har mange muligheder for at tilpasset det netop dine behov. Du kan placere det justerbare bord ved siden af sofaen og skabe en behagelig solseng ved at kombinere sofaen og de to puffer. Du kan bruge det til spiseplader, og du kan pakke sættet helt sammen, når du ikke bruger det. På denne måde fylder det minimalt og er er pladsbesparende på en altan.

 

Med TANE får du tre typer havemøbler i ét sæt og du kan bruge det til at omdanne dit udendørsareal til enhver lejlighed.

 

Har du venner på besøg til grillaften?

Brug de to puffer som ekstra siddepladser, når du har gæster. Du kan justere benene på bordet til en behagelig højde og bruge det til spisebord.


Nyd en varm sommernat med et dejligt måltid og en kølig drink i de bløde og komfortable puder.
 

Holder du havefest?

Kombiner TANE med fire ekstra stole for at få ekstra siddepladser. Placer bordet i en lav højde for at skabe en hyggelig og uformel atmosfære.

 

Brug bordet til at servere lækre snacks og til dekoration i form af små lanterne og fine planter.

En doven dag i solen?

Lav TANE om til en luksuriøs solseng ved at placere de to puffer i forlængelse af sofaen. Kvalitetspuderne med slidstærkt polyesterstof skaber en behagelig base for en afslappende dag.

I køligere vejr kan du forsyne dig med en plaid og nyde en lur i den friske luft.

Det perfekte altanmøbel

Det multifunktionelle design gør TANE til en pladsbesparende havesæt. Det er ideelt, hvis du bor i en lejlighed eller har en mindre gårdhave.

Det alsidige havemøbel er et godt valg, hvis du ikke har meget plads udendørs, da det sparer dig for at købe flere forskellige sæt møbler. Ved at finde møbler, der tjener mere end blot ét formål, får du det mest muligt  ud af din altan eller gårdhave.

TANE kan pakkes sammen, så det er nemt at opbevare og optager et minimum af plads. Brug det vandtætte betræk og lad sættet stå på din balkon eller terrasse hele sommeren - selv i dårligt vejr.

Læs mere om, hvordan du kan dekorere et lille udendørs areal som en balkon her.

TANE er det perfekte havemøbel til din sommer. Køb det online eller i din lokale JYSK butik. 

Annika Student Help

Comments