Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

NYHEDER OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Nordic Mood collection items

Gør klar til forår med en diskret boheme-stil i dit hjem

Dato:

Kategori: Indretning, Inspiration

Efter en lang, mørk vinter har mange af os lyst til at lade op med mere lys og frisk luft i vores hjem. Vi har brug for en ny start. De flade puder og trætte plaider irriterer os, vi vil af med det gamle rod, og vi drømmer om et renere, mere enkelt look og en harmonisk atmosfære.

Den 13. februar 2018 introducerer JYSK en ny version af vores kollektion, Nordic Mood. Med den nye Nordic Mood kollektion kan du nemt skabe en enkel, elegant og skandinavisk stil i din indretning.
 

Kombination af materialer, former og teksturer

Årets første Nordic Mood kollektion er præget af en nedtonet boheme-stil med et klart skandinavisk udtryk. De skønne produkter kombinerer forskellige materialer, former og teksturer.

I den nye kollektion finder du et let, enkelt mønstret tæppe med frynser, en pude af stof med struktur, et blødt lamskind, der skaber varme i hjemmet - og mange flere dejlige produkter, der vil føje et fint nyt touch til dit hjem.
 


Match de enkle, lyse tekstiler med en mørk flettet kurv for at skabe en hyggelig atmosfære. Skab et eksklusivt look med en lysestage i metal eller en glasvase med gulddetaljer.

 

 

 

 


De enkle farver giver kollektionen et tidløst udtryk. De er tonede nuancer af grå, kombineret med de naturlige farver fra lyst træ og enkelt stænk af kontrastfarver og blanke overflader. Det er de fine detaljer i frynserne, en mat finish og et enkelt mønster, der giver kollektionen et feminint og rent udseende. Harmonien og roen er åbenbar og indbydende. Sæt en tidlig forårsblomst i en vase, tag en kop kaffe og et magasin og nyd den elegante atmosfære omkring dig.

 

 

Visualiser produkterne i dit eget hjem

Produkterne i den nye Nordic Mood kollektion vil blive vist i et særligt område af vores butikker, så du kan se, hvor godt de passer ind i dit eget hjem. Alle produkter er også tilgængelige online på JYSK.dk.

 

 

 

 

 

 

Tilgængelig i en begrænset periode 

Nordic Mood kollektionen så dagens lys for første gang i 2015 og har siden været en stor succes. Den fornyes hver tredje måned med håndplukkede produkter, der fungerer godt både sammen og separat. Nordic Mood kollektionen er kun tilgængelig i en begrænset periode.