Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Forårsfornyelser til under 500 kr.

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Bolig, Have, Forår, Pasteller, Indretning

Mangler du inspiration til forårsindretning, som ikke nødvendigvis behøver være i sort og hvid? Så er denne guide nok noget for dig! Du kan nemlig nemt opfriske din bolig med små nyindkøb, uden det kræver det store budget. Vi har her samlet en række varer i forskellige stilarter, som alle har det til fælles, at de har et moderne udtryk, passer i det skandinaviske hjem og koster mindre end 500 kr.

Det tidsløse romantiske look

Nyd eksempelvis de varme sommerdage i en hængekøje, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og travlhed, og bare nyde havens stilhed. Det hvide, romantiske og nostalgiske look er måske den mest tidløse og holdbare indretningsstil, og den passer særdeles godt ind i havens grønne omgivelser. (Se hængekøjen her)

Pasteller passer til den skandinaviske stil

Farvede puder og små pyntegenstande er en fin måde, at få lidt nyt ind i boligen, som kan skabe et nyt og fint udtryk hjemme hos dig. Farver hører sommeren til og med nye puder, kan man nemt skabe et sommerligt udtryk med skønne pasteller. Pasteller passer rigtig godt til vores skandinaviske hjem, hvor vi ofte ikke ønsker for meget knald på farverne. Trenden med pasteller udspringer af både af retro/genbrugsbølgen og den store keramik- og cementtrend, hvor farverne naturligt passer til. (Se alle pyntepuder her)

Håndværk og kvalitet

Træmøbler hitter stadig og passer rigtig godt sammen med forårets pastelfarver. Varer, der er håndlavede og autentiske i høj kvalitet, er for tiden meget populære. Lyst træ har længe været dominerende, særligt i de skandinaviske hjem, men også de mere mørke træsorter, er begyndt at komme frem igen. (Se møbler i træ her)

Spisebordsstol GJERN og sengebord GRINDSTED

Metaller giver den nordiske stil nyt udtryk

Vi ser også en masse gyldne farver og metaller i øjeblikket, der er inspireret af roen i naturen, jord, vand og luft. Jordfarver, som eksempelvis kobber giver en flot og god base i din bolig. Farverne passer til enhver indretning, og signalerer kvalitet og enkelthed i boligen. Metaller som kobber og messing bidrager med varme farver til hjemmet og passer perfekt ind i den nordiske stil.

Detaljer i naturlige nordiske materialer

Inden for glas og keramik, vil vi fremover se flere dybe farver, hvor især de grønne og blå nuancer vil dominere. Man vil fortsat se farver, der lægge sig op af jordfarver og nedtonede farver fra naturen, men ved at blande de nedtonede og dybe grønne og blå farver, kan du give hjemmet et spændende dynamisk udtryk. (Se alt dekoration her)

Glas og keramik

Uanset om du har et lille eller stort budget til forårindretningen, så er mulighederne mange. Tendensen hvor materialer kombineres på kryds og tværs er meget populær, og kun fantasien sætter grænser for din forårsindretning.