Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

SPAR 10% EKSTRA PÅ ALLE VARER

ILBRO sengebord

Et sengebord - tre typer indretning

Dato:

Kategori: Soveværelse

Tags: Sengebord, Indretning, Soveværelse

Et sengebord er ikke bare et sted, hvor du kan opbevare bøger, magasiner og din smartphone. Det rigtige sengebord kan både tjene som et smukt møbel, der skaber et personligt look i dit soveværelse og holde orden på dine ting - og det er meget praktisk i et rum, der alt for ofte ender som pulterkammer for de ting, vi ikke har andre steder at lægge.

Uanset din smag kan du finde et sengebord på JYSK, der passer til dine behov. Og det tilbehør og den styling, som du bruger, er bare prikken over i'et.

Se engang dette romantiske, boho look, hvor en bakke på ILBRO natbordet danner en smuk ramme om de dekorative vaser og den lille krukke. Skuffen i sengebordet er perfekt til din godnatlæsning og dine håndholdte enheder.


I soveværelset på billedet herunder har vi skabt en mere maskulin stil. ILBRO sengebordet i brunt sender dig tilbage til de stilfulde 50'er, og kombinationen med den funktionelle lampe og den grålige farve på væggene tilføjer et moderne touch til dette rum.


Endelig har vi indrettet et soveværelse med et mere feminint udseende. På ILBRO natbordet i en natur har vi sat en TORALF-vase. Vasen er i "watercolour", der skaber et levende og legende udtryk. Samtidig har dette rum en let elegance, som du nemt kan genskabe i dit eget hjem.


Hvad gør du, hvis det kniber med pladsen i soveværelset?

Der er mange muligheder, hvis du har et godt, stort soveværelse og har brug for ideer til indretningen. Men i et lille soveværelse kan det være svært at få plads til et sengebord til både dig og din partner. Mange af os må undvære et stort soveværelse med en seng i midten og god plads omkring den. Så er det tid til at udnytte den vertikale plads i rummet og hænge smalle hylder på væggen til både opbevaring og dekoration.Forkæl dig selv med ny sengetøj

Nu hvor du er i gang med den store soveværelses-makeover, så forkæl dig med nyt, matchende sengetøj. SUS er et nyt, smukt medlem af JYSK familien med et skandinavisk look, der leder tankerne hen på sommerferie ved havet. Striber er en af tidens store trends, og sengetøjet er super blødt og den høje kvalitet ses tydeligt. Designet er det samme på både dynebetræk og pudebetræk og perfekt i overensstemmelse med den skandinaviske stil, som vi elsker her hos JYSK. Se også Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj