Kvinde og mand i samtale om nye dyner og puder

Den rette dyne og pude gør en kæmpe forskel

For 8 uger siden besøgte vi familien Lykke for at høre om deres søvnkvalitet og for at se, om særligt udvalgte dyner og puder kunne gøre noget for at øge den. Nu, 2 måneder efter vores eksperiment begyndte, besøger vores søvnekspert endnu en gang familien Lykke for at høre, hvordan de sover med deres nye dyner og puder. Har et velovervejet valg forbedret deres søvn - og hvordan går det i dagtimerne?

"Jeg er så tilfreds med min nye dyne! Jeg sover virkelig godt med den," svarer en glad Louise hurtigt.

Louise plejede at vågne 10-12 gange i løbet af natten, men med den nye Flora Danica TUSINDFRYD dyne og pude sover hun hele natten igennem og vågner kun op, hvis en af ​​hendes døtre kalder.

”Den lægger sig godt ned over én – man kan rigtigt mærke, hvordan den folder sig ned om kroppen. Det, synes jeg, bare er rart, og jeg fryser ikke.”

Da vores søvnekspert spørger Louise, om hendes søvn er forbedret, svarer hun straks: ”Ja, jeg sover bare godt! Jeg er virkelig glad for min nye dyne og pude.” Louise føler sig godt udhvilet og mere energisk, når hun vågner op: ”Jeg sover meget bedre, end jeg plejede at gøre.”

Juniordynen var det rigtige valg

Louise og Karstens 8-årige datter, Thit, er et A-menneske og vågner meget tidligt. ”Nu begynder det at gå op for hende, at det er dejligt at sove, og hun skal tilmed vækkes om morgenen,” siger Louise med et smil. ”Vi har kæmpet med at få hende til at sove, og nu kommer hun kun ind til os, hvis hun har mareridt.” Louise og Karsten kan ikke sige, om det udelukkende er takket være den nye dyne, men dynen og puden har bestemt været med til at skabe rammerne om en god nats søvn.

”Jeg elsker at sove oven på min nye dyne,” udbryder 2-årige Uma. Hun sover ikke under juniordynen, men putter sig i den og skaber en lille ”hule”. Dynen er så luftig, at Uma ikke vågner op om natten mere.

Du kan bruge en sommerdyne året rundt

Karsten havde en lidt anden oplevelse med sin nye dyne. "En ny dyne er altid en fornøjelse - og denne dyne er let og lækker," siger han. Puden passer til ham, men hans krop skulle vænne sig til dynen. Det viser sig, at dynen er for varm til Karsten, og at han faktisk skulle sove med en køligere sommerdyne, selv i det sene efterår. Det er individuelt, hvornår det er tid til at bruge vinterdyne, og i Karstens tilfælde var november for tidligt. Karsten er nu blevet udstyret med en køligere version af Flora Danica TUSINDFRYD og sover rigtig godt med den.

Øget fokus på den bedste dyne og pude

”Vi prioriterer vores søvn i meget højere grad nu, end vi gjorde før. Hvis vi ikke havde fået så meget information i JYSK-butikken før købet, ville vi stadig nøjes,” siger familien Lykke. Med et glimt i øjet fortsætter Louise: ”Jeg har lige været på ferie med min veninde, og her overvejede jeg at tage min egen pude med. Det har jeg aldrig gjort før.”

Vi forlader familien Lykke for denne gang. Næste gang vi, møder dem, fokuserer vi på god søvn hele året rundt.

Om Flora Danica og Ringsted Royal

Alle Flora Danica og Ringsted Royal produkterne er Oeko-tex 100 certificerede og altså fri for kemi, velegnet til husstøvmideallergikere og fyldt med rene, nye dun. Der er op til 10 års garanti, og så er de designet og produceret i Danmark.

Alle dun og fjer i Flora Danica og Ringsted Royal produkterne er fra udvalgte gårde i Europa og har garanti for god dyrevelfærd og fuld sporbarhed. Læs mere om JYSKs arbejde med dyrevelfærd.

Flora Danica sælges udelukkende i JYSK.

Udforsk mere

Hvordan vælger du en god hovedpude til nakkeproblemer?

Hvordan vælger du en god hovedpude til nakkeproblemer?

Hvad er bedst: Andedun eller gåsedun?

Hvad er bedst: Andedun eller gåsedun?

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

Sikkerhed inden for babydyner og juniordyner

Sikkerhed inden for babydyner og juniordyner