Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Daybeds i lysegrå og grå skandinavisk design

Daybeds - Et stilfuldt valg der forskønner

Dato:

Kategori: Inspiration, Indretning

Tags: Indretning, Soveværelse, Stue, Spisestue, Indretning af hjemmekontor

Daybeds gør deres indtog i flere og flere danske hjem, og vi tror, at det er multifunktionaliteten, som gør, at mange danskere falder for denne type møbel. Hvis du gerne vil vide mere om fordelene ved daybeds og blive klogere på, om det kunne være en god løsning til dit hjem, så læs med her!

I JYSK har vi et bredt udvalg af stilfulde og komfortable daybeds. Vi synes, at multifunktionelle møbler er en nytænkende tilgang til det moderne hjem, og derfor har vi i dette blogindlæg udvalgt 3 daybeds, som vi håber vil passe perfekt ind i dit hjem.

NOREFJELL - fantastisk design og god komfort

Vores daybed NOREFJELL er en elegant tilføjelse til dit hjem. Den er et designstykke i sig selv med de rene linjer og skandinaviske look. Den fås i både lysegrå og mørkegrå, så du kan vælge lige den nuance, der får din stue, soveværelse, entré eller gæsteværelse til at se bedst ud. Fordi ja, NOREFJELL er et praktisk møbel, der passer til næsten alle rum i dit hjem.


Gør dit køkken til mere end bare et sted, hvor der laves mad. Placer en daybed i køkkenet, og skab behagelige siddepladser til dine gæster, eller nyd et roligt øjeblik med dine børn.

Fold VARBJERG ud og skab 2 sovepladser

En oplagt måde at bruge en daybed på er som en ekstra seng til overnattende gæster, og VARBJERG er et komfortabelt valg. Så hvis du overvejer at købe en sovesofa, kan en daybed også være en god løsning. Du kan let forvandle VARBJERG til to sovepladser, og sammenfoldet optager den ikke ret meget plads i rummet.


Den aflange pude, der følger med daybed'en, gør den til et indbydende sted at tage en eftermiddagslur eller læse en god bog. VARBJERG er lavet i et slidstærkt materiale, der gør, at den kan holde til mange afslappende lure og hyggelige øjeblikke.


VANTINGE - en fryd for øjet

VANTINGE kan ligesom VARBJERG forvandles fra en daybed til en behagelig seng. Du kan opgradere på komforten ved at tilføre dekorative puder og et hyggeligt tæppe. Hvis du bor i et mindre hjem, kan du på den måde bruge daybed'en som en lille sofa om dagen og en dobbeltseng om natten.


Se vores udvalg af daybeds her, og find den der passer perfekt til dit hjem.


Hvor skal du placere din daybed? Del det gerne med os det i kommentarfeltet, så vi kan inspirere hinanden.