Stilfulde daybeds

Daybeds - Et stilfuldt valg der forskønner

Daybeds gør deres indtog i flere og flere danske hjem, og vi tror, at det er de mange muligheder, som gør, at mange danskere falder for denne type møbel. Hvis du gerne vil vide mere om fordelene ved daybeds og blive klogere på, om det kunne være en god løsning til dit hjem, så læs med her!

I JYSK har vi et bredt udvalg af stilfulde og komfortable daybeds. Vi synes, at multifunktionelle møbler er en nytænkende tilgang til det moderne hjem, og derfor har vi i dette blogindlæg udvalgt 3 daybeds, som vi håber vil passe perfekt ind i dit hjem.

NOREFJELL - fantastisk design og god komfort

Vores daybed NOREFJELL er en elegant tilføjelse til dit hjem. Den er et designstykke i sig selv med de rene linjer og det skandinaviske look. Den fås i både lysegrå og mørkegrå, så du kan vælge lige den nuance, der får din stue, soveværelse, entré eller gæsteværelse til at se bedst ud. NOREFJELL er et praktisk møbel, der passer til næsten alle rum i dit hjem.

Gør dit køkken til mere end bare et sted, hvor der laves mad. Placer en daybed i køkkenet, og skab behagelige siddepladser til dine gæster, eller nyd et roligt øjeblik med dine børn.

Fold VARBJERG ud og skab 2 sovepladser

En oplagt måde at bruge en daybed på er som en ekstra seng til overnattende gæster, og VARBJERG er et komfortabelt valg. Så hvis du overvejer at købe en sovesofa, kan en daybed være et godt alternativ. Du kan let forvandle VARBJERG til to sovepladser, og sammenfoldet optager den ikke ret meget plads i rummet.

Den aflange pude, der følger med daybed'en, gør den til et indbydende sted at tage en eftermiddagslur eller læse en god bog. VARBJERG er lavet i et slidstærkt materiale, der gør, at den kan holde til mange afslappende lure og hyggelige øjeblikke.

VADEHAVET - skab en gennemgående stil med et naturligt look 

Hvis du foretrækker at dine møbler matcher hinanden er vores daybed VADEHAVET et oplagt valg. I VADEHAVET serien fås både en bænk, en lænestol og daybed'en så du kan nyde den ro og harmoni som et ensartet look tilføjer til dit hjem. VADEHAVET er med flettet sæde og stel i massiv FSC® certificeret eg (FSC® N001715). 

Se vores udvalg af daybeds her, og find den der passer perfekt til dit hjem.


Hvor skal du placere din daybed? Del det gerne med os det i kommentarfeltet, så vi kan inspirere hinanden.

 

Udforsk mere

Hvordan vælger du den rette sofa?

Hvordan vælger du den rette sofa?

Valentinsgaver til mænd

Valentinsgaver til mænd

Sofahygge i stuen

Sofahygge i stuen

Byd japansk indretning velkommen med SOLLERUP

Byd japansk indretning velkommen med SOLLERUP