Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

1 bord - 4 forskellige look

Dato:

Kategori: Indretning, Inspiration

Drømmer du om at ændre looket i din spisestue, men vil ikke bruge en formue på det? En let måde at få et nyt udtryk uden at skulle udskifte alt i rummet er at købe nye spisebordsstole. Læs med og se, hvordan fire forskellige stole kan skabe vidt forskellige udtryk, selvom spisebordet er det samme.   

Moderne og maskulint

Moderne og maskulint med KLARUP spisestuestole

Med KASTRUP stolene får spisestuen et moderne og maskulint udtryk. Det sorte, formstøbte sæde giver en god kontrast til de lyse flader i rummet. Sædet har en fastgjort hynde, som gør den behagelig at sidde i.  KASTRUP stolen fås i både i sort og hvid og med træ- eller metalben.

Nordisk og klassisk 

Nordisk og klassisk med JUNGHOLM spisestuestole

Med JUNGHOLM stolene får spisestuen et nordisk og klassisk udtryk, hvor trælooket med lyst eg skaber en rød tråd. JUNGHOLM stolene har et polstret sæde, som giver en god siddekomfort og et praktisk betræk i sort læderlook. 

Let og lyst

Let og lyst med LANGDAL spisestuestole

Med LANGDAL stolene får spisestuen et let og lyst udtryk. Den hvide farve og det slanke design ”løfter” stolene og skaber letheden i rummet. LANGDAL stolene er fremstillet i hvidlakeret, massivt træ.

Blødt og hyggeligt

Blødt og hyggeligt med JONSTRUP spisestuestole

Med JONSTRUP stolene får spisestuen et blødere og hyggeligt udtryk. Stolene har afrundede former, som er med til at understrege hyggen. JONSTRUP stolen har polsteret sæde og ryg og et slidstærkt betræk i en varm grå farve. 

Birgitte E-Business Content Specialist
Margoth Rasmussen

Jeg glæder mig hver gang jeg kommer i Jysk man får altid hjælp og venlig betjening når man som jeg er med Rolatur grundet flere skader og en Protese men det venlige Personale hjælper altid med at få Tingene ind i Bilen og ellers når det er større ting bestiller jeg det på Nettet og får det leveret til Døren.
Jeg har mange ting til mit lille hjemmen jeg ha købt i Jysk Det næste jeg ønsker mig er et Spisebord og 4 stole der er gode at sidde på og det findes der meget af i Jysk.

Jytte Ottesen

Jeg synes godt om både Moderne og maskulint og Nordisk og klassisk.
Jeg går ud fra, at førstnævnte sæt er med stofsæde, så derfor vil sidstnævnte være min favorit, da jeg tror, det er lettere at holde pænt.

Tove Vadsager

nordisk og klassisk

Inger Elbke

Nordisk og klassisk vil bare passe så godt i vores hjem.

Bjarne H. Jensen

Virkelig et lækkert interiør med mange variationsmuligheder. Nordisk og klassisk er bare sagen for vores familie.

Lisbeth Fogh larsen

Jeg er til let og lyst det er utroligt smukt og elegant

Hanne hassan

Nordisk og klassisk

Lis ibsen

Jeg kan godt lide at købe i denne butik for det et gode varer.

inge lloyd

Jeg er bestemt til det stilrene og til lyse møbler, så af de 4 spisestuer syntes jeg bedst om nordisk og klassisk, enkelt og flot. Med venlig hilsen Inge Lloyd.

Kommentarer