Elevationsseng - kvalitet til skarpe priser

En elevationsseng er et populært valg, når sengen skal skiftes. Fordelen ved en seng med elevation er bl.a. at den nemmere kan opfylde dine søvnbehov gennem mange år, fordi behovet kan ændre sig med alderen. Ved brug af fjernbetjening kan du nemt hæve og sænke madrassen efter om du skal ligge ned og sove eller sidde oprejst og læse. Hos JYSK har vi altid gode tilbud på senge, og vi har elevationssenge i flere prisklasser, så der er noget for enhver pengepung. Vores sortiment består af elevationssenge fra de velkendte mærker Dreamzone, Dunlopillo, Temprakon og Høie, som ikke går på kompromis med kvalitet.

Læs vores sengeguide her, eller få vejledning i din lokale JYSK butik.

Hvordan fungerer en elevationsseng?

En elevationsseng er opbygget af en springmadras, hvis kerne typisk er med pocket-fjedre. Disse fjedre er enkeltvis indpakket i stofposer, som sikrer at de ikke gnider mod hinanden. Det dæmper støjen, mindsker slid og gør konstruktionen stabil. En elevationsseng har mange støttepunkter, så madrassen støtter din krop og giver god komfort. Dog er det stadig vigtigt at tilpasse madrassens hårdhed efter individuelle søvnbehov.
Vær opmærksom på, at du skal bruge et splitlagen til din elevationsseng, for at madrasserne kan hæves og sænkes forskudt af hinanden.

Justering af hovedenden

Vinklen hvori du kan hæve hovedenden kan variere fra model til model. Men mange elevationssenge kan køres op i næsten en ret vinkel. Det giver en fordel hvis du skal se TV eller læse. En hævet hovedende kan desuden virke lindrende under en forkølelse og give mere frie luftveje.

Justering af fodenden

Det er ikke kun hovedgærdet du kan køre op og ned - du kan også justere højden på fodenden. Hvis du hæver fodenden, når du sover, har det en forebyggende effekt mod kredsløbsproblemer eller smerter i lænden. Det er også en stor hjælp ved skader hvor dine ben skal være over hjertehøjde.