MØBELDAGE - SPAR OP TIL 50%KØB NU


FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 3.500 KR. SLUTTER TIRSDAG 30.5.2023SHOP NU

Få en bedre søvn med den rigtige seng, dyne og pude

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

Søvn er afgørende for vores velbefindende, sundhed og energi i hverdagen. En nat med dårlig søvn gør at man føler sig træt og sløv i løbet af dagen, så søvnkvaliteten påvirker også vores livskvalitet generelt.

Fryser du om natten? Eller har du det for varmt til at sove?

En stabil temperatur forbedrer dine chancer for en rolig og behagelig nattesøvn. Mens du sover, udstråler din krop varme for at bevare en jævn temperatur. En anden måde at regulere temperaturen på er gennem sved. Kroppen frigiver ofte mere end 1/2 liter væske om natten, så det er vigtigt, at din madras, dyne og pude kan absorbere fugt og lede den væk fra din krop.

Når det er for koldt eller for varmt til at sove

Gennem unik teknologi udviklet af NASA kan TEMPRAKON madrasser, dyner og puder forbedre dit natlige velbefindende. TEMPRAKON mikrokapslerne hjælper med at sikre et afbalanceret klima, så overskydende varme og fugt kan blive ført væk fra kroppen. TEMPRAKON mikrokapslerne absorberer varme, hvis din krop er varm, og hvis din krop er kølig, frigiver de varme.

Få en bedre søvn med en TEMPRAKON seng eller madras

TEMPRAKON kontinentalsengen og TEMPRAKON elevationssengen er komplette løsninger med en topmadras, en springmadras og en bundramme. Tillad dig selv en daglig luksus, der giver dig den optimale komfort, så du kan vågne hver morgen og føle dig klar til en ny dag.

Hvis du er tilfreds med den madras, du allerede har, kan du overveje at forlænge dens levetid med en topmadras. Forkæl dig selv med TEMPRAKON topmadrassen, der forbedrer din søvn ved at forbedre dit søvnmiljø.


En TEMPRAKON dyne hjælper, hvis du fryser om natten, eller hvis det er for varmt til at sove

TEMPRAKON FUSION dynen har ekstra cool effekt i den varmeste zone omkring kroppen. Det giver et optimalt tørt og friskt søvnmiljø, som skaber de bedste betingelser for en god nattesøvn.  


En TEMPRAKON pude fuldender dit søvnmiljø

Du kan fuldende dit søvnmiljø med den TEMPRAKON FUSION pude, der bedst understøtter dine behov. Vælg mellem en højdejusterbar pude eller en luksuspude, der kombinerer blødhed og støtte.


Se vores TEMPRAKON sortiment inden for dyner, puder og senge

Unik teknologi fra NASA

TEMPRAKON mikrokapslerne blev oprindeligt udviklet af NASA. Teknologien blev brugt i astronauternes rumdragter for at sikre en behagelig temperatur under de ekstreme forhold i rummet.

Alle TEMPRAKON-produkter har OEKO-TEX 100-certificering, hvilket betyder, at de ikke indeholder skadelige kemikalier. Dynen og puden bærer også Nomite-mærket. Det er din garanti for, at betrækket er så tætvævet, at støvmider ikke kan trænge igennem det.

Læs mere om TEMPRAKON

 

 

Udforsk mere

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

Hvilken kontinentalseng er bedst? Her er vores bud

De bedste elevationssenge - her er vores bud

Størrelsesguide: Hvilken størrelse seng skal jeg vælge?