Få en bedre søvn med den rigtige seng, dyne og pude

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

Søvn er afgørende for vores velbefindende, sundhed og energi i hverdagen. En nat med dårlig søvn gør, at man føler sig træt og sløv i løbet af dagen, så søvnkvaliteten påvirker også vores livskvalitet generelt.

Fryser du om natten? Eller har du det for varmt til at sove?

En stabil temperatur forbedrer dine chancer for en rolig og behagelig nattesøvn. Mens du sover, udstråler din krop varme for at bevare en jævn temperatur. Derudover regulerer kroppen temperaturen gennem sved. Kroppen frigiver ofte mere end 1/2 liter væske om natten, så det er vigtigt, at din madras, dyne og pude kan absorbere fugt og lede den væk fra din krop.

Når det er for koldt eller for varmt til at sove

Gennem unik teknologi udviklet af NASA kan TEMPRAKON madrasser, dyner og puder forbedre dit natlige velbefindende. TEMPRAKON mikrokapslerne hjælper med at sikre et afbalanceret klima, så overskydende varme og fugt kan blive ført væk fra kroppen. TEMPRAKON mikrokapslerne absorberer varme, hvis din krop er varm, og hvis din krop er kølig, frigiver de varme.

Få en bedre søvn med en TEMPRAKON seng eller madras

TEMPRAKON kontinentalsengen og TEMPRAKON elevationssengen er komplette løsninger med en topmadras, en springmadras og en bundramme. Tillad dig selv en daglig luksus, der giver dig den optimale komfort, så du kan vågne hver morgen og føle dig klar til en ny dag.

En TEMPRAKON dyne hjælper, hvis du fryser om natten eller har det for varmt til at sove

TEMPRAKON FUSION dynen har ekstra cool effekt i den varmeste zone omkring kroppen. Det giver et optimalt tørt og friskt søvnmiljø, som skaber de bedste betingelser for en god nattesøvn.  

En TEMPRAKON pude fuldender dit søvnmiljø

Du kan fuldende dit søvnmiljø med den TEMPRAKON FUSION pude, der bedst understøtter dine behov. Vælg mellem en højdejusterbar pude eller en luksuspude, der kombinerer blødhed og støtte.

Se vores TEMPRAKON sortiment inden for dyner, puder og senge

Unik teknologi fra NASA

TEMPRAKON mikrokapslerne blev oprindeligt udviklet af NASA. Teknologien blev brugt i astronauternes rumdragter for at sikre en behagelig temperatur under de ekstreme forhold i rummet.

Alle TEMPRAKON-produkter har OEKO-TEX 100-certificering, hvilket betyder, at de ikke indeholder skadelige kemikalier. Dynen og puden bærer også Nomite-mærket. Det er din garanti for, at betrækket er så tætvævet, at støvmider ikke kan trænge igennem det.

Læs mere om TEMPRAKON

 

 

Udforsk mere

Hvilken dyne skal du vælge? Den ultimative guide

Hvilken dyne skal du vælge? Den ultimative guide

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

Sengeguide

Sengeguide

Hvordan vælger du en god hovedpude til nakkeproblemer?

Hvordan vælger du en god hovedpude til nakkeproblemer?