INSPIRATIONSDAGE - SPAR 20-60% PÅ UDVALGTE VARER*KØB NU


FRI FRAGT PÅ AL PAKKEPOST - SLUTTER TIRSDAG 21.3.2023

Badetilbehør, håndklæder og jjulepynt

Julegaveideer der pifter badeværelset op

Er du i tvivl om, hvad dine nærmeste skal have i julegave denne jul? Julen skal ikke være stressende, så vi er her for at hjælpe. Vi har sammensat en liste over badeværelsesrelaterede gaveideer til at hjælpe dig denne jul.

Julegaver der glæder både ham og hende

Brun sæbedispenser og opbevaringskrukke i træ


Hos JYSK har vi et bredt udvalg af badeværelsessæt. De fås i forskellige serier, som alle har matchende produkter, såsom sæbedispensere, tandkrus og toiletbørster.


Afhængigt af dit budget kan du vælge at give en enkelt ting eller et komplet sæt.

Sæbepumpe og bakke med mamor effekt

Giv hverdagsluksus i julegave

Når det kommer til boligindretning, bliver badeværelset ofte overset. Badeværelset har potentiale til at blive et fristed, hvor du kan slappe af og genoplade batterierne.

Giv en, du holder af, et personligt selvplejesæt, hvor man kan skabe en følelse af ægte wellness med en ansigtsrulle, neglebørste, genanvendelige make-up-rondeller eller en badesvamp. Gør gaven lidt mere eksklusiv ved at komme produkterne i en toilettaske, der både fungerer som en flot indpakning og en ekstra gave.

Ansigtsrulle og massagesten og lilla håndklæder


Det er altid en god ide at give en personlig gave. Giv en personlig gavekurv som julegave, og fyld den med en masse lækre wellness-inspirerede ting.

En kurv kan også fungere fint som gaveindpakning. Den er nem at bruge, når dine gaver består af lidt mindre produkter som sæbedispenser, sæbeskål eller tandbørsteholder. På den måde kan kurven bagefter bruges til opbevaring.

Se et udvalg af gode ideer til gavekurven her:

En klassisk julegave perfekt til ham eller hende

Håndklæder er en klassisk julegave af en grund. Du bruger dem hver dag, og et matchende håndklædesæt gør underværker for det visuelle udtryk.

Grå og mørkeblå håndklæder og dekorativ fletkurv


Håndklæder bliver tit overset, men vi bruger dem hver dag. Uanset om det er i køkkenet, på gæstebadeværelset, når du står ud af badet, så har du sandsynligvis mindst tre håndklæder i brug på samme tid. Derfor er det den oplagte gaveide. Tilføj en matchende bademåtte, og din gave vil øjeblikkeligt opgradere den glade modtagers badeværelse.

Hængeopbevaring på badeværelse og gule håndklæder

 

Udforsk mere

8 ting du ikke bør opbevare på badeværelset

Vores bedste tips til at fejre Valentinsdag derhjemme

Hold varmen efter brusebadet

Tag dig tid til afslappende selvforkælelse

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.