Sæbedispenser, tandkrus og bakke og bakke til badekar

Julegaveideer der pifter badeværelset op

Er du i tvivl om, hvad dine nærmeste skal have i julegave til jul? Julen skal ikke være stressende, så vi er her for at hjælpe. Vi har sammensat en liste over gaveideer, der pynter på badeværelset.

Julegaver der glæder både ham og hende

Hos JYSK har vi et bredt udvalg af badeværelsessæt. De fås i forskellige serier, der alle har matchende produkter, såsom sæbedispensere, tandkrus og toiletbørster.

Afhængigt af dit budget kan du vælge at give en enkelt ting eller et komplet sæt.

Giv hverdagsluksus i julegave

Når det kommer til boligindretning, bliver badeværelset ofte overset. Badeværelset har potentiale til at blive et fristed, hvor du kan slappe af og genoplade batterierne.

Giv en, du holder af, gaver, der inspirerer til at man kan skabe en følelse af ægte wellness med en ansigtsrulle, neglebørste, genanvendelige make-up-rondeller eller en badesvamp. Gør gaven lidt mere eksklusiv ved at komme produkterne i en toilettaske, der både fungerer som en flot indpakning og en ekstra gave.

Du kan også fylde en fin kurv med nogle lækre håndklæder. Kurven fungerer både som gaveindpakning og som en del af gaven.

En klassisk julegave perfekt til ham eller hende

Håndklæder er en klassisk julegave af en grund. Du bruger dem hver dag, og et matchende håndklædesæt gør underværker for det visuelle udtryk. 

Håndklæder bliver tit overset, men vi bruger dem hver dag. Uanset om det er i køkkenet, på gæstebadeværelset, når du står ud af badet, så har du sandsynligvis mindst tre håndklæder i brug på samme tid. Derfor er det den oplagte gaveide. Tilføj en matchende bademåtte, og din gave vil øjeblikkeligt opgradere den glade modtagers badeværelse.

Eller hvad med at give en lækker badekåbe? Den er dejlig at tage på både på kolde morgener og efter badet. Et par varme hjemmesko er også praktiske i vintermånederne. 

Udforsk mere

Sådan vælger du de rigtige håndklæder: Den ultimative guide

Sådan vælger du de rigtige håndklæder: Den ultimative guide

I rampelyset: Håndklædesæt

I rampelyset: Håndklædesæt

Indkøberens favoritter inden for udstyr til badeværelset

Indkøberens favoritter inden for udstyr til badeværelset

Tag dig tid til afslappende selvforkælelse

Tag dig tid til afslappende selvforkælelse