INSPIRATIONSDAGE - SPAR OP TIL 60%*

Badetilbehør, håndklæder og julegaver under juletræ

Julegaveideer der pifter badeværelset op

Dato:

Kategori: Jul

Tags: Julegaveidéer, Juleshopping

Er du i tvivl om, hvad dine nærmeste skal have i julegave denne jul? Julen skal ikke være stressende, så vi er her for at hjælpe. Vi har sammensat en liste over badeværelsesrelaterede gaveideer til at hjælpe dig denne jul.

Julegaver der glæder både ham og hende

Badeværelsessæt formet som muslingeskal og grøn ansigtstulle i grøn jadesten


Hos JYSK har vi et bredt udvalg af badeværelsessæt. De fås i forskellige serier, som alle har matchende produkter, såsom sæbedispensere, tandkrus og toiletbørster.


Afhængigt af dit budget kan du vælge at give en enkelt ting eller et komplet sæt.

Grå sæbeskål, tandbørsteholder og sæbedispenser med hvide striber

Giv hverdagsluksus i julegave

Når det kommer til boligindretning, bliver badeværelset ofte overset. Badeværelset har potentiale til at blive et fristed, hvor du kan slappe af og genoplade batterierne.

Giv en, du holder af, et personligt selvplejesæt, hvor man kan skabe en følelse af ægte wellness med ansigtsrulleren VALLSTA lavet af jadesten, neglebørsten VALJE, de genanvendelige make-up-rondeller eller badesvampen VAD. Gør gaven lidt mere eksklusiv ved at komme produkterne i en toilettaske som KRIKA, der både fungerer som en flot indpakning og en ekstra gave.

Blå og beige toilettasker og genanvendelige rondeller


Det er altid en god ide at give en personlig gave. Giv en personlig gavekurv som julegave, og fyld den med en masse lækre wellness-inspirerede ting.

En kurv kan også fungere fint som gaveindpakning. Den er nem at bruge, når dine gaver består af lidt mindre produkter som NORE eller HASSELA sæbedispenser, sæbeskål eller tandbørsteholder. På den måde kan kurven bagefter bruges til opbevaring.

Se et udvalg af gode ideer til gavekurven her:

En klassisk julegave perfekt til ham eller hende

Håndklæder er en klassisk julegave af en grund. Du bruger dem hver dag, og et matchende håndklædesæt gør underværker for det visuelle udtryk.

Grå og mørkeblå håndklæder og dekorativ fletkurv


Håndklæder bliver tit overset, men vi bruger dem hver dag. Uanset om det er i køkkenet, på gæstebadeværelset, når du står ud af badet, så har du sandsynligvis mindst tre håndklæder i brug på samme tid. Derfor er det den oplagte gaveide. Tilføj en matchende bademåtte, og din gave vil øjeblikkeligt opgradere den glade modtagers badeværelse.