Strygebræt og steamer til dit behov

Kom krøller og folder til livs med en steamer eller et strygebræt. Steameren er ideel til at fjerne de værste krøller i tøjet, og er hurtig at tage i brug, når du på vej ud af døren opdager, at dit tøj har synlige folder. Hvis du foretrækker at stryge, så er det vigtigt med et stabilt og komfortabelt strygebræt, for at opnå et godt resultat. Med tiden slides betrækket, men i stedet for at købe et helt nyt strygebræt, kan du nøjes med at skifte betrækket. Begge dele finder du her i JYSKs sortiment af diverse strygeudstyr.

  Fordele ved dampstrygning

  Når du dampstryger dine tekstiler, slider du ikke nær så meget på stoffet som ved almindelig strygning. Læs med her, hvis du er i tvivl om en steamer er den rette løsning for dig.

  6 fordele ved en tøjdamper:

  1. Mere skånsom end almindelig strygning 
  2. Kan bruges på alle tekstiler
  3. Praktisk håndholdt funktion - let at bruge i hele hjemmet
  4. Opfrisker tøjet uden vask eller kemisk rens
  5. Fjerner lugt og dræber 99,9% af alle bakterier
  6. Lille og nem at opbevare


  Læs mere om fordelene ved en steamer i vores blogindlæg her.

  Få styr på strygningen

  Foretrækker du et almindeligt strygejern så er det vigtigt at have et godt strygebræt. Det er meget forskelligt fra person til person, hvor meget de synes der skal stryges. Nogen stryger alt deres tøj, mens andre nøjes med duge og enkelte stykker tøj. Èn beklædningsdel som de fleste dog vælger at stryge er dog skjorten. Om du er mand eller kvinde, så foretrækker de fleste en skjorte, der ikke er krøllet. 

  Læs vores guide Sådan stryger du skjorten perfekt - og få helt styr på teknikken.