Voksduge til enhver boligindretning

Skån dit bord med en voksdug fra JYSK. En voksdug er praktisk fordi den er lavet af plastik, som beskytter dit spisebord mod pletter. Den har en fleece blød bagside, som fungerer som en slags anti-skrid, så den ikke glider rundt på bordet. Hos JYSK finder du farverige voksduge i metermål for enhver smag og til ethvert hjem. Vi har mange forskellige mønstre med flag, striber, prikker mm. Vælg evt en klassisk farve, så du også kan bruge den i hverdagen. Bemærk at voksduge i metermål kun kan købes i butik.

9 produkter
  9 produkter

  Praktisk voksdug i flot design

  De voksduge du finder i JYSKs sortiment er fremstillet af kraftigt, holdbart PVC plastik, hvor forsiden består af vinyl og bagsiden er polypropylen. Vi tilbyder et væld af farver: hvid, blå, grå, grøn, rød og klar / gennemsigtig. Derfor finder du nemt en dug der passer ind i dit hjem. De købes i metermål, hvor mange af modellerne har en bredde på 140 cm, som passer til de fleste spiseborde.

  Nem vedligeholdelse

  Modsat en tekstilvoksdug kan vores almindelige voksduge ikke vaskes i vaskemaskinen eller tørres i tørretumbler. Vi anbefaler heller ikke at stryge dugen, da coatingen ikke tåler varmen. Det er som regel heller ikke nødvendigt at vaske en voksdug, fordi den ikke optager de væsker der spildes. Rengøring kan derfor let klares med en fugtig klud.

  Voksduge uden skadelige stoffer

  Skadelig kemi har en problematisk effekt på sundhed og miljø. Derfor har vi i JYSK høje standarder og stiller strenge krav til vores leverandører. JYSK tillader ikke såkaldte SVHC-stoffer (Substances of Very High Concern) i vores produkter - det vil sige stoffer, som kan være problematiske for sundhed og miljø. 

  OEKO-TEX er verdens førende sundheds- og miljømærkning for tekstiler. Mærkningen er JYSKs og kundens sikkerhed for, at varen ikke indeholder skadelige mængder af stoffer, der er kendt som værende problematiske for helbredet. OKEO-TEX Standard 100-mærket findes på alle vores voksduge, så de er godkendt til kontakt med fødevarer.

  Læs mere her