Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Terrassevarmer under bord
Terrassevarmer under bord
Terrassevarmer under bord

Forlæng de sene sommeraftener med en terrassevarmer

Med en terrassevarmer kan du nyde de lange sommeraftener på terrassen med familie og venner uden at fryse. I JYSK finder du et stort udvalg af elektriske infrarøde terrassevarmere for enhver smag.

Have - Terrassevarmere

Teknologien bag elektriske infrarøde terrassevarmere

I JYSK finder du udelukkende elektriske infrarøde terrassevarmere. Disse terrassevarmere bygger på en specielt udviklet teknologi, hvor overfladerne opvarmes i stedet for luften. Du har mulighed for at holde en mere konstant temperatur på din terrasse eller altan, uden at varmen blæses væk.

Læs mere om teknologien bag de elektriske infrarøde terrassevarmere her.

Når du skal vælge din nye terrassevarmer, skal du være opmærksom på forskellige rørtyper og deres energieffektivitet, antallet af watt, og hvor høj støv og vandtæthed produktet har også kaldet for IP-klassificering.

Hvilken terrassevarmer skal du vælge?

I JYSK finder du forskellige typer af terrassevarmere, som passer perfekt til den store terrasse eller en petit altan. Den klassiske fritstående terrassevarmer kan nemt flyttes rundt alt efter, hvem der har behov for ekstra varme. Du finder også smarte modeller, som kan placeres på eller under bordet. Der er indbygget væltesikring i de modeller, som placeres under bordet, så strømmen afbrydes, hvis uheldet er ude. Vil du spare plads på din terrasse eller altan, finder du også terrassevarmere, som nemt monteres på væggen eller i loftet.

Du kan læse mere om alle fordelene ved de forskellige typer af terrassevarmere her.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.