Flotte parasoller og solsejl til gode priser

I søgningen efter skygge for solens varme stråler, er en parasol eller et solsejl det oplagte valg. Hos JYSK har vi et stort udvalg af parasoller til haven, altanen og strandturen i forskellige designs. Du finder parasoller i både lyse og mørke farver, alt fra sand, rosa, orange, gul, beige, khaki og råhvid til forskellige grå nuancer, samt sort, mørkeblå og olivengrøn. Du kan vælge en parasol med fine detaljer som prikker eller frynser, og stænger i materialer som aluminium og FSC®-hårdttræ. Nogle af parasollerne kommer med parasolfod og overtræk, og ellers kan du købe en parasolfod til din nye parasol her, og du kan købe overtræk til din parasol her.

23 produkter
  23 produkter

  Parasoller m.m. - Parasoller

  Et godt tilbud
  Parasol YPPENBJERG Ø200 beige/grønne prikker
  500,-/stk.
  749,- /stk.
  Spar 33%
  Så længe lager haves
  Et godt tilbud
  Parasol YPPENBJERG Ø200 beige/gule prikker
  500,-/stk.
  749,- /stk.
  Spar 33%
  Så længe lager haves
  Markedsparasol AGGER Ø300 sort
  350,-/stk.
  399,- /stk.
  Spar 12%
  Så længe lager haves
  Markedsparasol AGGER Ø300 orange
  350,-/stk.
  399,- /stk.
  Spar 12%
  Så længe lager haves
  Kun i butik
  Markedsparasol ASKIM Ø300 m/LED-lys grå
  750,-/stk.
  999,- /stk.
  Spar 25%
  Så længe lager haves

  Forskellige typer af parasoller

  Overordnede fordele med en parasol:

  • Afskærmning fra solen og de kraftige UV stråler
  • Beskytter mod dug når solen går ned
  • Små parasoller kan medbringes på stranden
  • Skaber privatliv, f.eks. over mod naboen - både på altan og terrasse

  Almindelig parasol - placeres ofte tæt på havebordet eller i hullet midt i bordet. Det er især en fordel ved begrænset plads. JYSK har et udvalg med / uden tilt og justerbar højde, og fås med en diameter på Ø1,8 meter og Ø2 meter.

  Solsejl - er nemt at placere forskellige steder på altanen, terrassen eller blandt havens træer og buske. Den kan fungere både som afskærmning mod solen og som et værn om privatlivet over mod naboen. JYSKs solsejl kan pletrenses med vand.

  Altanparasol - denne parasol er, som navnet angiver, beregnet til brug på en altan. En altanparasol fylder ikke så meget, da størrelsen svarer til en halvering af en almindelig parasol, så den kan stå op af væggen. Køb den hos JYSK og få en praktisk parasol med håndsving og vandafvisende polyesterdug.

  Markedsparasol - denne adskiller sig ved at være større end en almindelig parasol. JYSKs markedsparasoller har en diameter på Ø2,5 meter eller Ø3 meter og fås med forskellige funktioner som eksempelvis tilt, håndsving, indbygget LED-lys og ventilation.

  Hængeparasol - en stor og effektiv parasol på Ø3 meter i diameter, der kan bruges både ved havebordet eller loungeområdet. Den er nem at placere og flytte rundt, alt efter solens stråler. Med en hængeparasol fra JYSK får du medfølgende overtræk og parasolfod.