Køb parasoller og solsejl til gode priser

Parasol, solsejl, altanparasol, markedsparasol og hængeparasol - fælles for alle er, at de skygger for solens skarpe stråler. På en sommerdag hvor solen skinner fra en skyfri himmel, kan det virke befriende at kravle i skygge under en parasol. Hos JYSK har vi et stort udvalg af parasoller til haven, altanen og strandturen i forskellige designs. En haveparasol er ofte sort eller grå - vælg i stedet en farverig parasol i f.eks grøn, rød eller beige og skab liv på din terrasse eller altan.

Husk at købe en parasolfod til - se vores udvalg her.

  Forskellige typer af parasoller

  Overordnede fordele med en parasol:

  • Afskærmning fra solen og de kraftige stråler
  • Beskytter mod dug når solen går ned
  • Små parasoller kan medbringes på stranden
  • Skab privatliv over mod naboen - både på altan og terrasse

  Almindelig parasol - placeres ofte tæt på havebordet eller i hullet midt i bordet. Det er især en fordel ved begrænset plads. JYSK har et udvalg med / uden tilt og justerbar højde, og måler ca. 1,8 meter i diameter.

  Solsejl - er nem at placere forskellige steder på altanen, terrassen eller blandt havens træer. Den kan fungere både som afskærmning mod solen og naboen, og skabe privatliv. JYSKs solsejl kan pletrenses med vand.

  Altanparasol - denne parasol er, som navnet angiver, beregnet til brug på en altan. En altanparasol fylder ikke så meget, da er en halvering af en almindelig parasol, så den kan stå op af væggen. Køb den hos JYSK og få en praktisk parasol med håndsving og vandafvisende polyesterdug.

  Markedsparasol - denne adskiller sig ved at være større end en almindelig parasol. JYSKs markedsparasoller er typisk mellem 2,5-3 meter i diameter og fås med tilt, håndsving og ventilation.

  Hængeparasol - en stor og effektiv parasol på 3 meter i diameter, der kan bruges både ved havebordet eller loungeområdet, nem at placere og flytte rundt alt efter solens stråler. Med en hængeparasol fra JYSK får du medfølgende overtræk og parasolfod med/uden hjul.