Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Luftmadras VELOUR B137xL191xH22

Varenummer: 4733200

Luftmadras VELOUR B137xL191xH22

  Pr. stk. 80,-
 
anmeldelse(r)

Vinyl med blød overflade af velour. B137 x L191 x H22 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Størrelse Bredde: 137 cm, Længde: 191 cm, Højde: 22 cm
Størrelse usamlet Bredde: 28 cm, Længde: 11 cm, Højde: 36 cm
Vægt 5 kg
Materiale Vinyl
Overflade materiale Velour

Alle kundeanmeldelser

 
184 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
10/12/2018

Spiller max!

Super god madras - nem at fylde med luft og nem at tømme. Udmærket at sove på - også to personer! ...så længe man ikke vender sig for meget!

By: København Alder: 25-34 Køn: Kvinde
12/09/2018

Tip top

Fin vare.

By: Taastrup
01/12/2017

Flad efter få timer

Er virkelig skuffet over kvaliteten af denne madras. Selvom jeg har tæppe under og er meget forsigtig med at der ikke er spidse ting i nærheden af madrassen, så er den stadig blevet flad efter mindre end 4 timer efter den er pumpet op og brugt første gang.

By: Varde
07/11/2017

Rigtig fin luftmadrass

Efter at have tilbragt en nat på denne luftmadras vil jeg bare sige at den er tip top og at min date fra <a href="https://datingpilot.dk/gratis-dating-sider/">datingpilot</a> ikke kom med nogen klager :)

By: Viborg Alder: 25-34 Køn: Mand
29/01/2017

Rigtig god

Får tommel op af 14 årige søn der slæbte den med hele vejen til Sønderborg og var den der lå bedste af dem alle.

By: Greve Alder: 45-54 Køn: Kvinde
22/01/2017

Robust og stabil

Købte sådan en luftmadras for en del år siden og den har været perfekt lige siden. God kvalitet og finish og solid ventilsystem. Holder luft i små 3 uger inden den trænger til en "opstramning". Super glad for den og skal snart investere i den lille madras til et mindre "rejsetelt". Priserne er jo vandvittig lave sat i forhold til den høje kvalitet man får.

By: Ringkøbing Alder: 45-54 Køn: Mand
14/09/2016

kan bruges

På grund af flytning har nu brugt den til daglig søvn i et par måneder og den fungerer bare derudaf. Den er tæt og har ikke tabt luft endnu. Synes det er imponerende.

By: Christiansfeld Alder: 35-44 Køn: Mand
04/07/2016

God komfort

God tykkelse og fin størrelse til 2 personer i et lille telt. Der var ikke brug for at pumpe madrassen ekstra op på de 5 dage vi brugte den. Den afgiver dog en ret kraftig lugt af "plastik", så jeg vil anbefale at lufte den godt igennem inden brug.

By: København Alder: 25-34 Køn: Kvinde
15/05/2015

En fin madras der matcher prisen

Det er en helt ok madras i forhold til prisen. Man skal ikke forvente at den holder til evig tid, og der er stor chance for at der går hul i den. Til gengæld så er den billig, og er derfor ikke et stort tab.

By: Brønshøj Alder: 15-24 Køn: Kvinde
07/01/2015

Dårligt plastic

Jeg har efterhånden haft rigtig mange Intex madrasser, fordi de er rigtigt gode at ligge på, men de bliver hurtigt utætte og kan ikke holde luft en hel nat. Jeg lægger altid et tæppe under for at undgå de bliver punkteret af fremmedlegemer, og er meget forsigtig ved sammenpakning, men alligevel punktere de. Jeg betragter dem efterhånden som engangsmadrasser.

By: Haderslev Alder: 55-64 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.