Få ekstra soveplads med en luftmadras

En luftmadras er en rigtig god løsning som oppustelig seng, der nemt kan gemmes væk i hverdagen og findes frem, når der kommer overnattende gæster. JYSKs luftmadrasser er alle fremstillet af vinyl og har en blød velour overflade. Derudover består de af nylontråde og luftlommer, som skaber fast underlag som en rigtig seng. Vælg mellem enkelt eller dobbelt luftmadras - enten almindelig oppustelig med håndpumpe eller selvoppustelig med indbygget elektrisk pumpe. Hvis der ikke er indbygget en pude, kan du købe en luftpude - den kan også bruges som siddepude. Find din nye luftmadras her på siden. 

  Fordele ved en luftmadras

  En luftmadras findes i de fleste hjem og har flere funktioner, fordi den kan bruges hele året - både inde og ude. Udover at anvende den som ekstra seng til overnattende gæster, kan den med fordel bruges, når familien skal på ferie, til festival, på camping, slikke sol i haven eller overnatte hos venner og familie. Den er let at transportere, fordi de fleste luftmadrasser i vores sortiment har medfølgende opbevaringstaske. Til enkelte luftmadrasser medfølger også reparationssæt, så du let kan reparere madrassen, hvis der går hul på madrassen mens du er på farten.

  Luftmadras med indbygget pumpe

  Spar tid og køb en selvoppustelig luftmadras med indbygget elpumpe. Den er enormt praktisk, fordi du ikke skal tænke på at medbringe din egen fod- eller håndpumpe. Det tager nemlig kun mellem 2-4 minutter at pumpe madrassen op. Den elektriske pumpe skal blot tilsluttes en stikkontakt, så gør den alt arbejdet for dig.

  Forskellige typer gæsteseng

  Som et alternativ til en luftmadras til gæsterne, har vi også et stort udvalg af:

  Alle til billige priser og i god kvalitet. Valget af sengeløsning til dine gæster afhænger selvfølgelig af hvor meget plads I har i jeres hjem. En foldemadras, luftmadras eller drømmeseng er alle nemme at klappe sammen og gemme væk, så de ikke optager unødigt plads i dagligdagen. Når de er foldet ud optager de ikke meget plads, og kan placeres i et hjørne af stuen. En sovesofa kræver derimod mere plads, og er oftest en seng der fast står i gæsteværelset eller på kontoret. Dertil kommer også, at komforten er bedre i en sovesofa.