Luftmadrasser til ethvert behov for overnatning

En luftmadras kan løse hverdagens behov for en ekstra soveplads - både derhjemme og ude af huset. Med en luftmadras får du øget komfort sammenlignet med et liggeunderlag, men beholder fleksibiliteten. JYSKs luftmadrasser er fremstillet af slidstærke materialer og har en blød overflade af velour. Vælg mellem en enkelt eller dobbelt luftmadras, og tænk over om du ønsker en luftmadras som pumpes med fodpumpe eller hellere en med indbygget, elektrisk pumpe. Flere af vores luftmadrasser kommer med en indbygget hovedpude, og til dem, der ikke gør, kan du øge komforten ved at tilkøbe en luftpude, som også kan bruges som siddepude. Find din nye luftmadras her på siden.

  Fordele ved en luftmadras

  En luftmadras har flere funktioner og kan bruges hele året. Madrassen kan anvendes både indendørs, som ekstra seng til overnattende gæster, og udendørs, hvor den kan bruges til rigtig mange formål, f.eks. til ferie, til festival, på telttur, som solseng i haven eller til at tage med, når du skal overnatte hos venner og familie. Den er let at transportere, fordi mange luftmadrasser i vores sortiment har medfølgende opbevaringstaske. Til enkelte luftmadrasser medfølger også reparationssæt, så du let kan reparere din madras, hvis der går hul på den, mens du er på farten. Spar tid og køb en selvoppustelig luftmadras med indbygget elektrisk pumpe. Den er utrolig praktisk, fordi du ikke skal tænke på også at medbringe en hånd- eller fodpumpe. Med en elektrisk pumpe tager det kun 2-4 minutter at pumpe madrassen op. Den elektriske pumpe skal blot tilsluttes en stikkontakt, så gør den alt arbejdet for dig.

   

  Hvilken type luftmadras skal du vælge?

  Selv med en luftmadras, skal du tage stilling til hvilket behov, du ønsker at dit køb skal opfylde. Her får du hjælp til at vurdere hvilken madras der vil dække dit behov bedst.

  • Den lave luftmadras er den madras der er bedst egnet til telturen. Her bør madrassen ikke være for høj, fordi der er begrænset højde i et telt, samt skrånende teltdug til siderne. 
  • Den høje luftmadras er en god løsning til gæsteseng, idet den er højere og dermed mere komfortabel at bevæge sig ind og ud af, og du opnår en højere komfort. 
  • Den luksuriøse luftmadras er til dig der ønsker at forkæle dine gæster, uden at det fylder i hverdagen. Ved at vælge en madras med en indvendig konstruktion af nylontråde og luftlommer opnår du fasthed som i en rigtig seng. 

   

  Forskellige typer gæsteseng

  En luftmadras er bare én mulighed for at gøre det behageligt for dine overnattende gæster. Se vores store udvalg af:

  Alle til billige priser og i god kvalitet. Valget af sengeløsning til dine gæster afhænger selvfølgelig af hvor meget plads I har i jeres hjem. En foldemadras, luftmadras eller drømmeseng er alle nemme at klappe sammen og gemme væk, så de ikke optager unødigt plads i dagligdagen. Når de er foldet ud optager de også begrænset plads, og kan placeres i et hjørne af stuen. 

  En sovesofa kræver derimod mere plads, og er oftest en seng der fast står i gæsteværelset eller på kontoret. Til gengæld opnår du en større komfort når du vælger en sovesofa.

  Få hjælp til hvilken gæsteseng du skal vælge her.