Luftmadrasser til ethvert behov for overnatning

En luftmadras kan løse hverdagens behov for en ekstra soveplads - både derhjemme og ude af huset. Med en luftmadras får du øget komfort sammenlignet med et liggeunderlag, men beholder fleksibiliteten. JYSKs luftmadrasser er fremstillet af slidstærke materialer og har en blød overflade af velour. Vælg mellem en enkelt eller dobbelt luftmadras, og tænk over om du ønsker en luftmadras som pumpes med fodpumpe eller hellere en med indbygget, elektrisk pumpe. Flere af vores luftmadrasser kommer med en indbygget hovedpude, og til dem, der ikke gør, kan du øge komforten ved at tilkøbe en luftpude, som også kan bruges som siddepude. Find din nye luftmadras her på siden.

11 produkter
    11 produkter

    Luftmadrasser - en praktisk løsning

    En luftmadras er uundværlig i adskillige situationer. Skal du på camping eller festival, så er en luftmadras en rigtig god løsning. Luftmadrassen er også en rigtig god og komfortabel gæsteseng. Den er hurtig at puste op, nem at flytte og kan pakkes væk efter brug, så den ikke fylder i dit hjem i det daglige.

    Bemærk at der til nogle luftmadrasser medfølger et smart reparationssæt og opbevaringstaske, som begge dele er med til at forlænge levetiden af din luftmadras.