GOJYSK.com

GOJYSK.com

GOJYSK.com er JYSKs online medarbejderunivers for alle medarbejdere i JYSK. GOJYSK.com publiceres på 24 sprog og leverer nyheder og historier fra den JYSKe verden – formidlet via tekst, billeder og video.

GOJYSK.com er samtidig offentlig tilgængelig og giver således mulighed for et indblik i vores virksomhed for enhver, der er interesseret i at vide, hvad der foregår i JYSK.

Formål

GOJYSK.com skal afspejle og opbygge vores fælles JYSK-kultur på tværs af både landegrænser, medarbejdergrupper og jobfunktioner. GOJYSK.com skal styrke kendskabet til JYSK og til de mange kolleger fra nær og fjern. Herigennem skal GOJYSK.com styrke fællesskabet og tilhørsforholdet samt inspirere og skabe motivation.

Indhold

På GOJYSK.com publicerer JYSKs kommunikationsafdeling en bred vifte af indhold – fra små historier fra landene til aktuelle koncernnyheder. Der er vide grænser for typen af indhold. GOJYSK.com ønsker både at hylde succeserne og give plads til at sætte fokus på relevante udfordringer og områder, hvor vi skal lære og udvikle os.