Gardinstænger til at fuldende gardinets udtryk

En flot gardinløsning med stof kræver en god og dekorativ gardinstang. Hos JYSK finder du et stort udvalg af gardinstænger og gardinskinner i forskellige farver og materialer. Med klassiske farver som hvid, sort, aluminium, stål, træ-look og guld finder du nemt en stang, der matcher dine færdigsyede gardiner. Vælg også mellem forskelle udformninger og afslutninger på gardinstangen - der fås gardinstænger med helt enkle og runde afslutninger, eller med flotte kunstfærdige mønstre. Husk også at tilkøbe gardinringe. Gå på opdagelse her på siden, og find det du mangler til en rigtig skarp pris. 

24 produkter
  24 produkter

  Gardinstang eller gardinskinne?

  En gardinstang bruges til gardiner med en løbegang eller huller hvor stangen skal gå igennem. Denne løsning er mere fremtrædende fordi det er tydeligt at se gardinstangen. Her kan du med fordel vælge en stang med en stilfuld afslutning som prikken over i’et.

  En gardinskinne bruges til at sætte det færdigsyede gardin fast på skinnen ved hjælp af gardinhægter. Med denne løsning får du et mere usynlig løsning hvad angår ophænget.

  Vælg den rigtige bredde

  Når du skal købe en gardinstang, så vælg en stang, der er ca. 20 % bredere end vinduet, og placér den 8-10 cm over vindueskarmen eller i selve loftet. På den måde kan du trække gardinerne helt til side, så de ikke dækker for vinduet. Det samme gør sig gældende for en gardinskinne.

  Læs også vores guide til valg og opsætning af gardiner.