Produktspørgsmål

I JYSK finder du alt til boligen. Har du spørgsmål vedrørende vores varer, står vi klar til at hjælpe dig. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål nedenfor, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Generelt

Hvad skal du vælge – BASIC, PLUS, GOLD eller FAST LAV PRIS?

+

En stor gruppe af vores kernevarer, fx madrasser, dyner, puder, lagner og håndklæder er delt op i kvalitets- og priskategorierne BASIC, PLUS, GOLD og FAST LAV PRIS. Det betyder helt enkelt, at der er noget for enhver pengepung.

Læs mere om BASIC, PLUS, GOLD.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Skriv til JYSK kundeservice.

Hvor finder jeg detaljer om en vare?

+

Ønsker du at se detaljerede oplysninger om en vare, skal du finde varen på vores hjemmesiden. Herefter har du mulighed for, at læse alle varens specifikationer.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Skriv til JYSK kundeservice.

Hvor kan jeg se lagerstatus i en fysisk butik?

+

Ønsker du at se en vares lagerstatus i en af vores fysiske butikker, skal du først finde varen på vores hjemmeside. Klik herefter på “Se lagerstatus i butik” og find din lokale JYSK butik og at se varens aktuelle lagerstatus. På hjemmesiden kan du desuden lave en Click & Collect på varen, så du er sikker på at den bliver reserveret til dig. 

Bemærk at vores varer "KUN ONLINE" ikke kan bestilles til vores butikker.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Skriv til JYSK kundeservice.

Prøv en GOLD madras i 100 nætter 

+

Normalt tager det op til 4 uger at vænne sig til en ny madras. For at være sikker på at du køber den helt rigtige madras, kan du ved vores GOLD madrasser prøve den i 100 nætter - og hvis du ikke er 100% tilfreds, så bytter vi med et smil.

Hvis du ønsker at returnere din madras, skal du blot medbringe madrassen og din bon til butikken og vælge en anden madras. Det er nemt - dog skal madrassen være i ren og pæn stand og ikke være ødelagt. Vurderingen af din madras vil blive foretaget i en af vores JYSK butikker.

Læs mere om GOLD madrasser her.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Skriv til JYSK kundeservice.

Værd at vide om dyner

+

En god søvn er afgørende for din energi og dit humør i de aktive timer. Dit valg af dyne er lige så vigtig som dit valg af madras. Derfor er det en god ide at undersøge alle muligheder.

I JYSK har vi et bredt udvalg af dyner i alle prisklasser for at tilgodese de mange forskellige behov og ønsker. Ønsker du nærmere vejledning eller hjælp har alle JYSK butikker og kundeservice eksperter indenfor dette område

Læs mere om dyner her.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Skriv til JYSK kundeservice.

Værd at vide om lagner

+

Vi har et bredt udvalg af lagner til mange behov – også dit. I JYSK finder du overordnet set 3 typer lagner: flade lagner, faconsyede lagner og vådliggerlagner.

I JYSK har vi et bredt udvalg af lagner i alle prisklasser for at tilgodese de mange forskellige behov og ønsker. Ønsker du nærmere vejledning eller hjælp har alle JYSK butikker og kundeservice eksperter indenfor dette område.

Læs mere om lagner her. 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Skriv til JYSK kundeservice.

Værd at vide om madrasser

+

Madrasser er fundamentet for den gode søvn. Derfor er det vigtigt, at din madras giver dig præcis den støtte og komfort som du har brug for. 

I JYSK har vi et bredt udvalg af madrasser i alle prisklasser for at tilgodese de mange forskellige behov og ønsker. Ønsker du nærmere vejledning eller hjælp har alle JYSK butikker og kundeservice eksperter indenfor dette område.

Læs mere om madrasser her. 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Skriv til JYSK kundeservice.

Værd at vide om puder

+

Det er lige så vigtigt at vælge den rigtige hovedpude, som det er at vælge den rigtige madras. Din pude betyder meget for kvaliteten af din søvn, og derfor bør du stille store krav til den. Det er vigtigt at vælge en pude, der dækker dine særlige behov.

I JYSK har vi et bredt udvalg af puder i alle prisklasser for at tilgodese de mange forskellige behov og ønsker. Ønsker du nærmere vejledning eller hjælp har alle JYSK butikker og kundeservice eksperter indenfor dette område.

Læs mere om puder her.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Skriv til JYSK kundeservice.

Kontakt kundeservice

Åbningstider for Kundeservice
  • Mandag    09:00-19:00
  • Tirsdag     09:00-19:00
  • Onsdag      09:00-19:00
  • Torsdag     09:00-19:00
  • Fredag       09:00-19:00
  • Lørdag       09:00-16:00
  • Søndag:    Lukket

 

Lukkedage for kundeservice:

Nytårsdag, Grundlovsdag, Skærtorsdag, Langfredag, 1. Påskedag, 2. Påskedag, Kr. Himmelfartsdag, 1. Pinsedag, 2. Pinsedag, Juleaftensdag, 1. juledag, 2. juledag, Nytårsaftensdag.

 

 

Find butikkernes åbningstider her