Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

Tre forskellige spisestuer med samme spisebord og tre forskellige spisebordsstole

Spisebordsstolene skaber helt forskellige look

Dato:

Kategori: Indretning, Inspiration

Tags: Spisebord, Spisebordsstole, Spisestue

Drømmer du om at ændre looket i din spisestue, men vil ikke bruge en formue på det? En let måde at få et nyt udtryk uden at skulle udskifte alt i rummet er at købe nye spisebordsstole. Læs med og se, hvordan  forskellige stole kan skabe vidt forskellige udtryk, selvom spisebordet er det samme.   

Moderne og maskulint

Rundt spisebord med to forskellige typer spisestuestole


Med JONSTRUP spisebordsstolene får spisestuen et moderne og maskulint udtryk, og den lille gulddetalje på benene giver den et elegant touch af luksus. HVIDOVRE spisebordsstolene med ryg i egefiner og polstret sæde i sort stof skaber et lidt lettere udtryk i kraft af de lysere farver og den luftigere konstruktion.

Nordisk og klassisk 

Tre forskellige spisestuer med samme spisebord men forskellige spisestuestole


Med KLARUP spisestuestolene får spisestuen et klassisk udtryk, hvor det formstøbte sæde er gjort komfortabelt med en fastgjort hynde. KOKKEDAL spisestuestolene i grå velour med elegant syet mønster på ryggen skaber et mere enkelt udtryk, mens HAMMEL spisestuestolene indbyder til timers hygge over middagen med deres robuste konstruktion.  

Let og feminint

2 forskellige spisestuer med samme spisebord men to forskellige typer spisebordsstole


Det feminine udtryk her skabes både af farven på væggen og det runde, hvide RINGSTED spisebord. HADRUP spisebordsstolen understreger looket med sin varme, mørkeblå farve og bløde, afrundede former, mens JONSTUP spisebordsstolen  skaber en smuk kontrast og afbalancerer rummet.

Flere spisebordsstole