Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Fire typer af badeværelsessæt

Skab et ”nyt” badeværelse med små midler

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Inspiration, Tilbehør til badeværelset, Badeværelse

Badeværelset er et af de mere udfordrende rum at forny i et hus. Det kan være ret dyrt, det er svært at gøre selv, og der er helt sikkert krav i bygningsreglementet, som skal overholdes. Men det ”sjove” stopper ikke her. Toilettet og vasken er uundgåeligt inventar, men når det først er placeret, kan du ikke bare skifte mening og flytte om.

Alt taget i betragtning kan det være fristende at fokusere på badeværelsets indretning og dekoration, og det kan faktisk gøre meget for rummet. Det er ret nemt at skabe et moderne badeværelse, hvis du bruger de rigtige midler og oprindelige fliser og inventar til din egen fordel.

Uanset om dit badeværelse oser af de kølige 50'ere, de fjollede 60'ere, de bløde 70'ere eller den dristige 1980’er stil, er vores bedste tip at arbejde med det - ikke imod det. At give et badeværelse med blomstrende fliser eller en orange vask et moderne udseende kan virke umuligt - så lad være at prøve. I stedet for at kæmpe imod de valg, som tidligere ejere har gjort kan du omfavne dem og skabe en lille charmerende tidslomme i dit hjem.

Badeværelsesindretning med et klassisk look

Et tilbehørssæt med et enkelt og stramt design, der vil se smukt ud på næsten ethvert badeværelse, er LANE. Det har et udseende, der er vintage og moderne på samme tid. Uanset om dit badeværelse stammer fra 1950'erne, 1960'erne eller 1970'erne, passer det lige ind.


Få flere tips til en budgetvenlig makeover af badeværelset

Perfekt til et 1960’er-badeværelse

Terrazzo var et enormt populært valg til 1960'ernes badeværelsesgulve. Terrazzo er en blanding af marmorskærver og cement der er slebet til en holdbar og fugefri overflade. Hvis du er så heldig at have et badeværelse med terrazzogulv, er en smart løsning at supplere med VADSTENA-sættet, der også har terrazzo-look.

Match til hippiebadet i 1970'erne

I 1970'erne var vores hjem og tøj præget af tunge boho vibes. Det var et årti af naturelskende hippier, der omfavnede macramé vægophæng, træpaneler og generelt alt hvad der havde et organisk look. De bløde kanter og tonede farver på TINGSRYD passer perfekt ind i dit 1970'er-badeværelse.


Guld og krystal i de glamourøse 1980’ere 

Kan du huske 80'ernes sæbeopera "Dollars"? Kan du huske, hvordan Blake kom hjem, gik direkte til barskabet og skænkede en drink i et krystalglas, når han havde problemer med Alexis? Med sit glamourøse udseende ligner LUCKSTA en rekvisit fra Dollars og passer perfekt ind i et badeværelse fra 1980'erne.

 

Har du nogle indretningstips, der kan forvandle et forældet badeværelse til en stilfuld tidslomme? Fortæl os om det kommentarerne nedenfor!

 

Louise Content Specialist

Kommentarer