Julegaver pakket ind i gavepapir og juletræ med lys

Inspiration til julens adventsgaver

December kan føles lang, hvis man er barn eller en barnlig sjæl. At pakke en lille gave ud hver dag i december kan lægge en dæmper på de mest utålmodige sjæle, men at finde 24 små kalendergaver kan være noget af en kamp. Hvorfor ikke gøre det lidt lettere for dig selv og give fire større gaver på hver af de fire adventssøndage i stedet? På den måde kan du måske også finde nogle mere brugbare gaver.

Vi har samlet en liste med ideer til prisvenlige adventsgaver til dine børn, din partner, din ven og dine forældre.

Adventgaver til børn

Især større børn vil kunne værdsætte fire større gaver sammenlignet med 24 små kalendergaver. Ved at give færre, men større gaver kan du give en gave, der både skaber glæde og er brugbart.


Hvis du ikke kun vil give fornuftige gaver, så overvej noget skørt, julet eller bare sødt.

Adventsgaver til din bedre halvdel

Din bedre halvdel fortjener helt sikkert lidt ekstra opmærksomhed i årets mest travle måned. Hjælp dem med at udføre lidt egenomsorg med nogle af disse ideer:


Få mere inspiration til julegaverne

Adventsgaver til en god ven

December er den perfekte måned til at vise dine venner, hvor meget du holder af dem. Sørg for at lade dem vide, at du ikke forventer noget til gengæld.

Adventsgaver til dine forældre

Dine forældre er måske dem, der plejer at give dig gaver, men hvorfor ikke vende tingene på hovedet denne jul? Din mor og far vil helt sikkert sætte pris på din betænksomhed. Gode adventsgaver kan være ting, der gør deres liv lidt lettere eller mere sikkert. Du kan prøve at tænke på et tema og finde et par gaver, der passer til hinanden, som en vase og nogle kunstige blomster, eller en fyrfadsstage og nogle LED fyrfadslys.


Nyd de fire søndage op til jul!

Udforsk mere

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver

Gaveidéer til Mors Dag

Gaveidéer til Mors Dag

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion