Piger der jubler og kvinde der synger

Ideer til årets temafest: Eurovision Song Contest

Det varer ikke længe før Eurovision Song Contest 2021 løber af staben, og der findes ikke en bedre anledning til at samles foran fjernsynet med drinks, snacks og stemmesedler? Eurovision er pakket med blændende optrædener, smukke divaer, glitter og glamour og farverigt konfetti. Nogen kan ikke få nok, mens andre ser showet som god underholdning.

Selv i en lille lejlighed kan du lave plads til et begejstret publikum, der er klar til fest. Se vores liste over festtilbehør og praktiske møbler, som passer perfekt til din lille Eurovision-fest, og forbered dig på årets mest glamourøse - eller kitschede - arrangement.

Et sted at hænge overtøjet og ekstra siddepladser   

Sørg for, at dine gæster har et sted at hænge deres frakker og et behageligt sted at sidde.  

Festtilbehør der skaber stemning

Ved Eurovision Song Contest handler det om udseende og udstråling - så gå all in og skab en glamourøs stemning med en fabelagtig indretning fyldt med glitter, pailletter og ekstravagant tilbehør.

Til en Eurovision Song Contest-komsammen forventer dine gæster ikke en tre-retters middag. I stedet skal du bare sørge for lidt lækre snacks og drinks – gerne serveret i smarte farverige skåle og krus.  

Afstemningen er ikke kun for juryen

Lav et sjovt spil, hvor I kan stemme på jeres favoritter i løbet af aftenen. Når de forskellige deltagere optræder, giver du og dine gæster jeres personlige favoritter point og i sidste ende ser I, hvem der kommer tættest på de faktiske finalister eller måske vinderen.

Held og lykke og nyd jeres aften!

Udforsk mere

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver

Gaveidéer til Mors Dag

Gaveidéer til Mors Dag

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion