Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Piger der jubler og kvinde der synger

Ideer til årets temafest: Eurovision Song Contest

Dato:

Kategori: Inspiration

Det varer ikke længe for Eurovision Song Contest 2019 løber af staben, og der findes ikke en bedre anledning til at holde en fest fyldt med sjov og ballade, vilde drinks, lækre snacks og de bedste venner. Eurovision er pakket med blændende optrædener, smukke divaer, glitter og glamour og farverigt konfetti. Nogen kan ikke få nok, mens andre ser showet som god underholdning.

Selv i en lille lejlighed kan du lave plads til et begejstret publikum, der er klar til fest. Se vores liste over festtilbehør og praktiske møbler, som passer perfekt til din Eurovision-fest, og forbered dig til årets mest glamourøse - eller kitsch - arrangement.

Jo flere jo bedre 

Sørg for, at dine gæster har et sted at hænge deres frakker og et behageligt sted at sidde.  

Festtilbehør der skaber stemning

Ved Eurovision Song Contest handler det om udseende og udstråling - så gå all in og skab en glamourøs stemning med en fabelagtig indretning fyldt med glitter, pailletter og ekstravagant tilbehør.

Til en Eurovision Song Contest-fest forventer dine gæster ikke en tre-retters middag. I stedet skal du bare sørge for lidt lækre snacks og kolde drinks – gerne serveret i smarte drikkeglas med låg, så du undgår ulykker.  

Afstemningen er ikke kun for juryen

Lav et sjovt spil, hvor i kan stemme på jeres favoritter i løbet af aftenen. Når de forskellige deltagere optræder, giver du og dine gæster jeres personlige favoritter point og i sidste ende vil i se, hvem der kommer tættest på de faktiske finalister eller måske vinderen.

Held og lykke og nyd festen!