Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
To fotorammer med citater

Gaveidéer til en romantisk valentinsdag

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Valentinsdag, Gaveideer, Indretning

Valentinsdag er lige om hjørnet. Vi har samlet en række lækre gaveidéer, der kan være med til at forkæle hende, du holder af. 

Valentinsdag handler om at forkæle den, du elsker. Men nogle gange kan det være en udfordring at finde ud af hvordan - uden at slå sig til tåls med blomster og en hjerteformet æske chokolade. Lad dig inspirere af denne liste med gaveideer.

Bedre end blomster

Vores spejl ALEKSANDER har en blomster-formet ramme, men holder meget længere end en buket.

Spejl med guldramme, lyserød plaid, vase med blomster og fyrfadsstage


Hvis du vil vise din udkårne, at hun er din for evigt, kan smukke kunstige blomster være en usædvanlig gave. Ligesom din kærlighed visner de aldrig og dør.


Wellness-gaveidéer

Det kan være lidt dyrt at planlægge en afslappende dag i en spa, men i stedet kan du lave din egen hjemme-spa med en lækker badekåbe, nye bløde håndklæder og en velduftende olie til badeværelset.


Gaveideer til jeres hjem

Er din partner en stjerne i dit liv? Fortæl hende det med vores lampe "RALF", utallige små lys"stjerner" på sine omgivelser. Så husker hun på det, hver gang hun ser den.

Rund porcelænslampe til batterier der kaster lys i små prikker på omgivelserne


Du kan også gøre din hjertenskære glad ved at give soveværelset et nyt udseende med dejligt sengetøj i en smuk, feminin farve og et fint mønster.


Hvad er Valentinsdag?

Valentinsdag også omtalt som "de elskedes dag" fejres den 14. februar hvert år. Denne dag er et forholdsvis nyt fænomen i Danmark, og har i mange år været en fast tradition i England og USA. Dagen blev indført af pave Gelasius i år 496, og menes at være opkaldt efter en romersk præst ved navn Valentin. 

God Valentinsdag!