Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Badeforhæng PAJALA 150x200

Varenummer: 2742100
PLUS

Badeforhæng PAJALA 150x200

  Pr. stk. 99,-

Specifikationer

Materiale 100% polyester
Størrelse 150x200 cm
Vask 30°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling Må ikke tørretumbles
Strygning * Strygning muligt ved lav temperatur (max. 110ºC)
Rens Tåler ikke kemisk rens
Instruktion Bemærk, at bruseforhænget kan smitte af, hvis det kommer i direkte kontakt med kemiske stoffer. Lad derfor ikke bruseforhænget komme i kontakt med linoleum eller plast
Krymp 1-3 %
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Design Mønstret
Vægt 80 g/m².

Alle kundeanmeldelser

 
9 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
08/04/2018

Flot

Skønt forhæng med ok print. Kvaliteten kunne være lidt bedre, men desværre findes dette print kun i 80 g

By: 8700 Køn: Kvinde
13/06/2017

Godt køb

Bestilte på nettet i weekenden og hentede selv om mandagen. Det hele var hurtigt og korrekt, men god og venlig service i butikken.

By: København S Køn: Kvinde
22/03/2018

Suihkuverho

Suihkuverho vaikuttaa hyvä laatuiselta. Korkeus hyvä, leveyttä olisi saanut olla 30-50 cm enemmän.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

By: 00380 Køn: Mand
04/10/2017

Suihkuverho

Verho on hyvä ja luo mukavaa tunnelmaa kylpyhuoneeseen, väritys valkoinen ja vihreät lehvät ovat mieluisat, leveys on myös juuri sopiva.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

By: 33270
23/05/2018

douchegordijn

Leuk douchegordijn, maar wel heel raar dat er niet eens ophangringen bij zitten. Daar kom je dan thuis pas achter......

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

By: Gorinchem Alder: 55-64 Køn: Kvinde
14/05/2018

Ms

Mooi gordijn,mooie print Het laat genoeg licht door,om de doucheruimte niet somber of donker te doen lijken.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

By: Egmond Alder: Over 65 Køn: Kvinde
24/09/2018

Duschdraperi

Till ett bra pris får man mycket för pengarna, tvättbart material som jag har tvättat i tvättmaskin på 40c ett flertal gånger med välbehållen kvalitet, mycket nöjd.

Oprindeligt skrevet på jysk.se

By: Stockholm Alder: 35-44 Køn: Mand
16/09/2018

Bra Kvalite’

Så nöjd!

Oprindeligt skrevet på jysk.se

By: Tyresö Alder: 45-54 Køn: Kvinde
02/10/2017

Love it!

It is nice and bright in my bathroom. I love the palms. Fabric is a bit thin but so far no water has leaked through.

Oprindeligt skrevet på jysk.se

By: Bandhagen Alder: 25-34 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.