Se udvalget af sengebunde hos JYSK

Sengebunde udgør den nederste del i sengen. Det er med andre ord sengebunden, der understøtter madrassen. En god sengebund sikrer en optimal komfort og dermed bedre nattesøvn. Sengebunde findes i flere forskellige udgaver. Det er helt op til dig at vælge, hvilken type du foretrækker. Hos JYSK kan du overordnet vælge mellem følgende type sengebunde: lamelbunde/sengelameller og elevationsbunde.

Klassisk lamelbund eller smart elevation

En sengebund lavet af lameller er det mest almindelige valg, fordi de passer til forskellige madrasser. En lamelbund er med til at forlænge sengens holdbarhed, og de absorberer den mest af den vægt din seng bliver udsat for. Lamelbundene er fremstillet af træ, og fås både med og uden betræk. Vores elevationsbunde er enten manuelt justérbare eller motordrevne med fjernbetjening. Med en elevationsbund kan du hæve og sænke hoved- og/eller fodende og dermed tilpasse din sovestilling efter behov.

Hvis du ofte læser i sengen, eller hvis du har et tv i dit soveværelse, kan det være en god idé at vælge en elevationsbund, som gør det behageligt at sidde oprejst. Med en elevationsbund kan du nemlig hæve hovedet og dermed opnå en bedre komfort og støtte til ryggen og nakken. Du kan også hæve benene en smule, hvis de trænger til et hvil efter en lang dag.

Hos JYSK har vi sengebunde i flere forskellige størrelser, så du kan vælge den bund, der passer til din sengeramme.

  • 70x200
  • 80x200
  • 85x200
  • 90x200
  • 120x200
  • 140x200

Er du i tvivl om, hvilken sengebund du skal vælge, er du altid velkommen i din lokale JYSK, hvor vores hjælpsomme og kompetente medarbejdere står klar til at rådgive dig.