Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Dyne 400g FD TUSINDFRYD sval 200x220

Varenummer: 4011685
GOLD

Dyne 400g FD TUSINDFRYD sval 200x220

  Pr. stk. 2499,-
 
anmeldelse(r)

Allergivenlig luksusdyne med 100% hvide europæiske moskusdun, i alt 400 g. Bolster i 100% jacquardvævet bomuld, som er så tætvævet, at støvmider ikke kan trænge igennem. Syet i kassetter, så fyldet forbliver jævnt fordelt. Bæreevne 11. Vask 60°C. Inkl. opbevaringstaske. 200x220 cm

Hvilken dyne skal du vælge?

I vores store dyneguide kan du få tips og råd til, hvilken type dyne, der passer til dig. Læs vores dyneguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type Moskusdundyne
Størrelse Bredde: 200 cm, Længde: 220 cm
Fyldvægt 400 g
Fyld
100% hvide europæiske moskusdun
Moskusdun kommer fra moskusanden, som lever i meget kolde egne. På grund af det kolde klima udvikler moskusanden store dun, som isolerer rigtig godt. Dunenes fibre minder om edderdun, som er de mest eksklusive dun, der findes.
Bæreevne 11
Totalvægt 1560 g
Bolster 100% jacquardvævet bomuld
Konstruktion Gennemsyet, kvadrater
Farve Hvid
Vask 60°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling ** Tørretumbling muligt ved normal temperatur (max. 80ºC)
Strygning Må ikke stryges
Rens Tåler ikke kemisk rens
Vedligehold Vaskes og tørres i maskiner, der kan tage mindst 7 kg. Bør luftes og børstes, må ikke bankes eller støvsuges
Kant Farve: Creme, Materiale: 100% polyester, Facon: Snorekant
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber
Downafresh
,
NOMITE
Produkter med Downafresh mærket indeholder dun og fjer, der lever op til de europæiske standarder for hygiejne og renhed. Dette betyder, at dun og fjer er vasket og varmebehandlet for at eliminere støvmider og allergener. Mærket sikrer også, at produkterne er produceret i overensstemmelse med dyrevelfærdslovgivningen.
Puder og dyner der bærer NOMITE mærket, har et betræk, der er særdeles tætvævet. Dette gør, at støvmider ikke kan trænge igennem eller overleve i puderne og dynerne.
Indpakning Opbevaringstaske
Isoleringsevne Sval
Allergivenlig Ja
Garanti 10 års garanti

Alle kundeanmeldelser

 
27 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
08/02/2019

Sval dyne

Meget let og luftig dyne til folk der let får det varmt

By: Varde
14/12/2018

køb af dyne

det er til en julegave :)

By: Ølgod Alder: 55-64 Køn: Kvinde
14/05/2018

Let og lun

Købt på grund af den lette vægt og at den skulle være lun. Holder absolut hvad den lover.

By: Kolding Alder: 55-64 Køn: Kvinde
10/05/2018

Skøn dyne

Rigtig dejlig sommerdyne - var heldig at købe den på tilbud. Men uanset det - bestemt et godt køb. Er vældig tilfreds med den.

By: Odense Alder: 55-64 Køn: Kvinde
05/05/2018

Super

Bare i orden

By: Holstebro Alder: 55-64 Køn: Kvinde
10/02/2017

Skøøøn dyne

Rigtig dejlig dyne, der føles meget let. Jeg vågner ikke op helt gennemsvedt, som jeg ellers plejede med min gamle dyne.

By: Tølløse Alder: 45-54 Køn: Kvinde
16/01/2017

Lækker dyne

Dynen virker til at have en høj kvalitet og den er sval, som det loves.

By: Kastrup Alder: 35-44 Køn: Mand
01/01/2017

Dejlig Dyne

Super lækker dyne som min bonus-søn blev rigtig glad for at få i julegave . Den er lækker og let og bliver tilpas varm.

By: Århus Alder: 35-44 Køn: Kvinde
16/12/2016

Dyne

Lækker dyne.

By: Esbjerg N Alder: 55-64 Køn: Kvinde
16/12/2016

Den dyne vi har ledt efter

Den perfekte dyne, når man ønsker en let og alligevel tilpas varm dyne.

By: Blokhus Alder: Over 65

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Flora Danica - Fremstillet i Danmark

Flora Danica bygger på traditionelt dansk håndværk og design i 100 % naturmaterialer: luftige, fyldige dun omfavnet af dejlig blød bomuld.  Flora Danica produceres udelukkende i Danmark. Desuden er fabrikken, hvor Flora Danica produceres, Europas største og har produceret dundyner og -puder siden 1947. 

Flora Danica er inspireret af Simon Paulis bog af samme navn fra 1648. Simon Pauli var læge, anatomist og botanist og fungerede som læge for to danske konger. Han kombinerede medicin og botanik i bogen, der indeholder cirka 400 planter og urter til brug i lægevidenskaben. Flora Danicas dyner og puder er alle opkaldt efter disse planter og giver dig en god og sund søvn.

Flora Danica er udelukkende produceret med nye europæiske dun og fjer af bedste kvalitet. Dynerne og puderne er allergivenlige og er mærket med NOMITE og Downafresh®. Desuden er de certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Flora Danica dyner har 10 års garanti.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer