JYSK STØTTER UKRAINE

Situationen I Ukraine ændrer sig time for time, og  JYSK’ primære fokus er forsat at beskytte vores medarbejdere og deres nærmeste, samt at hjælpe flygtninge i og uden for Ukraine. 
For at beskytte vores medarbejdere, besluttede vi tidligt torsdag morgen d. 24. februar 2022 midlertidigt at lukke vores 86 butikker i Ukraine.
Siden da, er en række butikker blevet genåbnet, fordi vores ukrainske medarbejdere har udtrykt et ønske om at gøre en positiv forskel for det lokale samfund.  

Her er et overblik over nogle af de ting, som JYSK er i gang med på nuværende tidspunkt:

  • I nabolandene Polen, Slovakiet, Rumænien og Ungarn – arbejder vores ledelsesteam i landene på at sikre donationer af relevante produkter til de store hjælpeorganisationer. De store hjælpeorganisationer har viden og ekspertise til at få hjælpen ud til så mange som muligt.
  • Dedikerede JYSK teams i nabolandene hjælper kollegaer, som er på flugt fra Ukraine med at finde bolig og arbejde.
  • JYSK har oprettet en fond, hvor alle JYSK medarbejdere kan donere til, og som det ukrainske ledelsesteam vil varetage. JYSK har doneret 1 million DKK som et startbeløb. 

Hvordan kan du som kunde hjælpe?

Vi er taknemmelige for mængden af kunder, som har henvendt sig til os og spurgt om de kan donere via JYSK.
Udover vores overstående tiltag, opfordrer vi alle til at donere penge til de store hjælpeorganisationer. Dette er den bedste måde vi kan hjælpe Ukraine lige nu.
De store hjælpeorganisationer har viden og ekspertise til at få hjælpen ud til så mange som muligt.


VI ØNSKER FRED