Torikortteli Helsingissä - ulkoalue

Siddepladser til 800 mennesker med JYSK

Mens Corona fejede henover nationen, valgte Torikorttelit i Helsinki at tilbyde de hjemmegående beboere en måde at socialisere på uden at risikere deres helbred.

Resultatet var smere end 800 siddepladser, der blev sat op på Senate Square i Helsinki, som er en enorm terrasse midt i byen.

Til dette enorme projekt valgte produktionsmanager Esa Kandelberg at kontakte JYSK for at høre, hvorvidt vi var i stand til at levere borde og stole til mere end 800 mennesker. Heldigvis var svaret ja.

Finske B2B manager Iivari Hovi var klar til udfordringen:

"At møblere Senate Squares kæmpe terrasse var et meget spændende projekt for os på grund af det store antal produkter og den korte deadline. Efter denne oplevelse er jeg endnu mere overbevist om vores evner til at håndtere endnu større projekter i fremtiden," siger Hovi. 
 

Levering under pres

Esa Kandelberg havde tidligere arbejdet med JYSK i forbindelse med et andet projekt og valgte derfor at tage kontakt til os.

"Vi modtog en forespørgsel fra Senate Squares terrasse om at lave et stort udvalg af møbler, der skulle følge den plan, der blev lavet af indretningsarkitekten. JYSK blev valgt som leverandør på grund af deres fantastiske sortiment og store leveringskapacitet. Vores firmas lejemøbler havde tidligere indeholdt JYSK produkter, så det var naturligvis for os at kigge til JYSK," siger Esa Kandelberg.

Resultatet var et udendørsområde med passende social distance i juli og august 2020.

Den første måned af projektet var en succes. På de travleste dage besøgte mellem 7.000-8.000 mennesker den flotte sommerterrasse. 

Senate Square equipped with garden furniture
Senate Square equipped with garden furniture

Derfor kan vi hjælpe dig

Med vores prisvenlige produkter, pålidelige levering og dygtige medarbejdere, er vi stolte af at have præcis kommunikation og en trang til at klare svære projekter.

"I forhold til hvor meget orderen hastede, var leveringen fantastisk. Kommunikationen om projektet var tydelig og hurtig, og vores forespørgsler og ændringer blev imødekommet med det samme. Vi har intentioner om at fortsætte samarbejdet med JYSK i fremtiden, og jeg ville afgjort anbefale det," fortæller produkt manager Esa Kandelberg.

Hvis du har et lignende projekt i pipeline, eller du bare er nysgerrig efter at vide mere om JYSK B2B, og hvad vi kan udrette, må du endelig kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig. 


Carsten Johansen - B2B Manager

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre dit møde med JYSK B2B så gnidningsfri og god som muligt. Hvis du har nogle spørgsmål, bekymringer eller bare vil have en snak, skal du derfor bare tage fat i os - vi er her for at hjælpe!

Du må endelig ikke tøve med at kontakte os igennem kanalerne nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tlf: +45 89 39 75 09

E-mail: b2b-dk@JYSK.com

Kontakt os