Green Week - Spar op til 60%

Rundt havebord og fire havestole i en have

Vælg det rigtige havebord

Havebordet er centrum for middag på terrassen, sommerdrinks med venner og frokost i parasollens skygge. Derfor er det vigtigt at vælge det helt rigtige for dig og din familie. Lad os guide dig igennem de forskellige muligheder.

Hvilken form er den rigtige? 

Kvadratisk, aflangt eller rundt havebord? Hver form har sine fordele, og du bør først se på, hvor meget plads, du har til rådighed for at vurdere, hvad der passer bedst.

Et kvadratisk eller aflangt, firkantet havebord er nemt at skubbe op mod en væg, så du kan spare lidt plads på terrassen eller altanen. Mangler du plads til en ekstra gæst, kan du trække bordet ud. Et kvadratisk havebord kan hjælpe dig med at skabe en hyggelig atmosfære på terrassen eller altanen – og er helt ideelt til en aften med brætspil.

Kvadratisk havebord og fire stabelstole på en solrig terrasse


Skal du have plads til mange gæster, er det sikre valg et rektangulært havebord. Det er vigtigt også at vælge de rigtige havestole. Hvis komfort er vigtig for dig, så gå efter havestole med armlæn og et blødt sæde. Når du skal have plads til ekstra gæster, kan du supplere med nogle smallere havestole.

Aflangt, firkantet havebord og fire flettede havestole
Havestol ILDERHUSE natur
500,-/stk.
699,- /stk.
Et godt tilbud
Spar 28%


Et rundt havebord kan være det rigtige valg til en lille terrasse eller altan. Det kan være nemmere at komme rundt om, og ofte kan man klemme en ekstra gæst ind. Læs mere om fordelene ved runde haveborde.

Rundt havebord og fire klapstole
Havebord RANGSTRUP Ø110 natur/hvid
1000,-/stk.
1999,- /stk.
Spar 50%
Så længe lager haves
Kun i butik
Instruktørstol NAGELSTI hvid
225,-/stk.
325,- /stk.
Spar 31%
Så længe lager haves
Kun i butik

Havebord på ben eller sokkel

Traditionelle haveborde har fire ben, men hvorfor ikke overveje et havebord på metalramme? Det giver bordet et stabilt, men alligevel let og moderne udtryk, og bordet kan være lidt nemmere at flytte rundt end et på fire ben.

Sort havebord med havestole på terrasse


Nogle runde haveborde står på en sokkel i stedet for fire ben. Det giver et moderne look, og du behøver ikke tænke på bordben, når du placerer havestolene.

Haveborde til små områder og store selskaber

Giv ikke op, hvis du har en lille altan. Et altanbord, der kan foldes sammen, når det ikke er i brug, er ideelt til små uderum.


En anden mulighed er et barbord med barstole, der skaber en caféstemning på terrassen eller altanen.


Til hverdag skal du måske bare have plads til din nærmeste familie, men til fødselsdage og ved andre festlige lejligheder kan der være flere mennesker end normalt omkring bordet, også får du brug for et havebord med tillægsplader.

Havebord med tillægsplader og plads til otte personer


Ikke alene rektangulære haveborde kan forlænges. Det samme er tilfældet for nogle runde haveborde, der får en oval facon, når du sætter tillægspladen i.

 

Materialer, farve og stil

Haveborde fås i træ, nonwood, metal og plast samt i forskellige farver, så det er op til dig, hvad du foretrækker. Du vil måske opleve, at et lyst havesæt skaber den perfekte sommerstemning.

Havebord med hvid ramme og bordplade i træ og fire stabelstole
Stabelstol FASTRUP hvid
550,-/stk.
749,- /stk.
Et godt tilbud
Spar 27%
Kun online


Eller du foretrækker måske et stramt og moderne look til eftermiddagshygge og havefester.


JYSK ønsker alle en dejlig sommer.

Udforsk mere

Videoguide: Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Undervurderet havetilbehør som du ikke kan undvære

FSC®-mærket er din sikkerhed for mere bæredygtige havemøbler

Skab unikke udendørs rum med levende rumdelere