Festlige tilbud - Spar op til 60%

JYSK sætter fokus på ansvarligt skovbrug

JYSK deltager i FSC® Ugen – fordi ansvarligt skovbrug betyder noget for os

I uge 13 er JYSK igen med til at fejre FSC Ugen 2023, hvor vi sammen med FSC, NGO’er og virksomheder sætter fokus på verdens skove og betydningen af at tage vare på dem igennem ansvarlig skovdrift.

Pas på det, der betyder noget!

FSC Ugen 2023 handler om alt det, som virkelig betyder noget for os - og om, hvordan vi passer på det.

I JYSK har vi haft fokus på ansvarligt skovbrug siden 1990’erne. I dag er alle vores træ-havemøbler FSC-certificerede, og vi har en målsætning om, at inden udgangen af 2024 skal alle vores produkter og emballager at træ, pap eller papir være FSC-certificerede. Fordi det betyder noget for os, at træet i vores varer stammer fra ansvarlige kilder. 

Hvad betyder noget for dig?

Tag en pause og skænk en tanke til det og dem, der betyder noget. Måske du trænger til at sætte hastigheden lidt ned, tilbringe mere tid i naturen eller sammen med dem, du holder af?

JYSK deltager i FSC® Ugen

Måske betyder det også noget for dig at forbruge ansvarligt?

Når du går efter FSC-mærkede produkter, støtter du samtidig FSC’s internationale arbejde for mere ansvarlig brug af verdens skove og for de mennesker, som lever i og af skovene verden over.

FSC står for Forest Stewardship Council® og er verdens mest ambitiøse globale mærke til ansvarlig skovdrift.

Det betyder bedre vilkår for biodiversitet, vandmiljø, oprindelige folk og skovarbejdere. Samtidig sikrer FSC, at skovarealet er det samme generation efter generation.

I JYSK finder du FSC-mærket på en række af vores varer, eksempelvis er ryg og sæde på BAGMARKEN solvognen olieret FSC-certificeret hårdttræ (FSC® N001715).

Solvogn i træ på terrasse


Se flere af vores FSC-certificerede varer her: 

Udforsk mere

Engangsgrill: Den perfekte løsning til udendørs madlavning

Skab en lækker pool lounge

Forny terrassen med flot indretning af din pavillon

Skab din egen trampolinpark