GREEN WEEK - SPAR OP TIL 60%KØB NU


FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 1.000 KR. - SLUTTER SØNDAG 26.3.2023

Et soveværelse indrettet på tre forskellige måder

Giv dit soveværelse et nyt look

Med små, budgetvenlige ændringer kan du opdatere dit soveværelse. Vi præsenterer det samme soveværelse, men indrettet med tre typer indretning. Hvert soveværelse har sin egen stemning. Hvilken en er din favorit?

Lad dig inspirere af materialer og nye møbler, boligtekstiler og indretning, og giv dig selv fornyet energi hver morgen.

Vågn op til ro

Et soveværelse skal gerne have en beroligende effekt. Brug derfor tid på at indrette dit soveværelse, så du vågner i et roligt og behageligt rum.

Et soveværelse indrettet med stribet sengetøj, gult sengetæppe og grønne puder


Skab det ultimative fristed til afslapning ved at indrette dit soveværelse med neutrale farver. Kombiner med farvetoner inspireret af grøntsager som f.eks. fersken, løg, figen og aubergine såvel som naturlige, vilde marker med urørte blomster, hvor naturen trives.

Natbord, bordlampe og hylde med skulptur og andre pynteting


Få inspiration fra naturen, når du indretter dit soveværelse. Tænk naturen ind i valg af materialer og farver, og brug naturen som dekoration f.eks. muslingeskaller, planter, sten eller drivtømmer. I uforudsigelige tider ønsker vi alle at finde en smule ro, og det er det, denne type indretning giver dig.

Stribet sengetøj med stribede pyntepuder og grønne puder

Vågn op til balance

Vi prøver alle at finde balance i livet. Uanset om det er balance mellem arbejde og fritid, balance i vores forhold eller balance i sindet. Indret dit soveværelse, så det har den perfekte balance mellem funktionalitet og smukke produkter med en lang levetid.

Soveværelse med hvidt og sort sengetøj og sort sengebord


Produkter med en lang levetid er i høj efterspørgsel, fordi du over tid kan blive ved med at finde nye, spændende vinkler, overflader og måder at bruge dem på.

Indret dit soveværelse med farver inspireret af skandinaviske strande og klitter med lyse og naturlige toner.

Sort sengebord med bog og morgenmad og væghylde i metal


Kombinationerne er uendelige, da farverne er simple, men blandet med en smule farve hist og her. Det gør det nemt at flytte rundt på møbler og interiør, hvis du trænger til lidt forandring.

Vågn op til farver

Soveværelse med blåt blomstret sengetøj og pyntepuder i blå og rosa farver


Måske starter og slutter din dag bedst med et stænk af livlige farver. Denne type indretning kombinerer legende kreativitet og afslapning.

Seng med pyntepuder i røde og blå nuancer


Vælg farver med et skandinavisk præg såsom positive røde og fine pasteller, og kombiner dem med kaki og kølige lyseblå nuancer. Kombinationen af ​​farver vil bringe stemningen af ​​nordisk sommer ind i dit soveværelse.

Taburet med bøger og morgenmad i soveværelset


 

Udforsk mere

Alt du skal vide om sengetøj

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Husker du at tænke over belysningen i soveværelset?

Hvilke tekstiler varmer bedst?

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.