Festlige tilbud - Spar op til 60%

Et soveværelse indrettet på tre forskellige måder

Giv dit soveværelse et nyt look

Med små, budgetvenlige ændringer kan du opdatere dit soveværelse. Vi præsenterer det samme soveværelse, men indrettet med tre typer indretning. Hvert soveværelse har sin egen stemning. Hvilken en er din favorit?

Lad dig inspirere af materialer og nye møbler, boligtekstiler og indretning, og giv dig selv fornyet energi hver morgen.

Vågn op til ro

Et soveværelse skal gerne have en beroligende effekt. Brug derfor tid på at indrette dit soveværelse, så du vågner i et roligt og behageligt rum.

Et soveværelse indrettet med stribet sengetøj, gult sengetæppe og grønne puder
Sengesæt ABBIE 140x200 lilla
2 for 369,-
249,- /sæt
Spar 26%
plus


Skab det ultimative fristed til afslapning ved at indrette dit soveværelse med neutrale farver. Kombiner med farvetoner inspireret af grøntsager som f.eks. fersken, løg, figen og aubergine såvel som naturlige, vilde marker med urørte blomster, hvor naturen trives.

Natbord, bordlampe og hylde med skulptur og andre pynteting
Væghylde ASSENS 2 hylder lys sand
75,-/stk.
150,- /stk.
Spar 50%
Så længe lager haves
Kun i butik


Få inspiration fra naturen, når du indretter dit soveværelse. Tænk naturen ind i valg af materialer og farver, og brug naturen som dekoration f.eks. muslingeskaller, planter, sten eller drivtømmer. I uforudsigelige tider ønsker vi alle at finde en smule ro, og det er det, denne type indretning giver dig.

Vågn op til balance

Vi prøver alle at finde balance i livet. Uanset om det er balance mellem arbejde og fritid, balance i vores forhold eller balance i sindet. Indret dit soveværelse, så det har den perfekte balance mellem funktionalitet og smukke produkter med en lang levetid.


Produkter med en lang levetid er i høj efterspørgsel, fordi du over tid kan blive ved med at finde nye, spændende vinkler, overflader og måder at bruge dem på.

Indret dit soveværelse med farver inspireret af skandinaviske strande og klitter med lyse og naturlige toner.


Kombinationerne er uendelige, da farverne er simple, men blandet med en smule farve hist og her. Det gør det nemt at flytte rundt på møbler og interiør, hvis du trænger til lidt forandring.

Vågn op til farver


Måske starter og slutter din dag bedst med et stænk af livlige farver. Denne type indretning kombinerer legende kreativitet og afslapning.


Vælg farver med et skandinavisk præg såsom positive røde og fine pasteller, og kombiner dem med kaki og kølige lyseblå nuancer. Kombinationen af ​​farver vil bringe stemningen af ​​nordisk sommer ind i dit soveværelse.


 

Udforsk mere

9 tips til at spare på energien til vinter

Hvilke tekstiler varmer bedst?

Sovesofaer til både afslapning og opbevaring

Gør indretning af børneværelset til barneleg