Strandhåndklæde, badehåndklæde, strandtæpper og andet udstyr på en strandtur

En strålende strandtur med de rette badehåndklæder og tæpper

Sommeren er skabt til at tage familie og venner med på en tur til stranden, hvor man i fællesskab kan solbade og nyde en svømmetur i havet. Uanset om du vil slappe af på strandbredden og nyde solen i det varme sand, dyppe tæerne eller hele kroppen i vandet eller nyde en kølig forfriskning i skyggen af en parasol, så er det vigtigt at tage de helt rette håndklæder og strandtæpper med på turen – de kan nemt blive afgørende for både hygge og komfort, og dermed også hele turen i sig selv. 

Badehåndklæder og strandtæpper – hvad skal du tage med? 

Strandhåndklæder, badehåndklæder, almindelige håndklæder, strandtæpper. Der er mange muligheder, og det gør det ikke nemmere at vælge den helt rigtige løsning: Hvordan udpeger du det rette håndklæde eller tæppe for dig, jeres tur og de aktiviteter, I gerne vil lave? Flere faktorer påvirker dette:

  • Hvor mange er I afsted på strandturen?
  • Regner I med at svømme eller bare nyde sommeren på stranden?
  • Hvilke andre ting har I med?
  • Regner I med at blive på stranden ud på aftenen?

Ved at svare på disse spørgsmål kan du afklare, hvad du egentlig har brug for ift. håndklæder og tæpper. Skal I ud på en svømmetur, vil det være en fordel at medbringe et stort badehåndklæde, man kan tørre sig med i. Er I en stor gruppe, skal I nok huske at have en del håndklæder og tæpper med. Har I en engangsgrill med til en grillaften på stranden? Så bør I medbringe vattæpper, der kan holde jer varme efterhånden som solen går ned.

Badehåndklæder og strandhåndklæder

Klassiske strandhåndklæder ligger lige til højrebenet, når man skal på strandtur – især hvis man gerne vil bade. Grundet deres store størrelse er håndklæderne og velegnede til at sidde og ligge på. 

Vattæpper som strandtæpper

Et strandtæppe er oplagt at have med på turen, og her er vattæpper helt ideelle – især hvis det er en kølig dag, hvor der ikke er vindstille. Vattæpper har mere fylde og giver derfor mere isolation og komfort, end et strand- eller badehåndklæde ville gøre. Det er også pga. deres fyld, at vattæpper fungerer godt som underlag eller til at pakke sig ind i.

Strand-hack: Lav et sandfri område med et faconlagen

Vidste du, at du kan bruge et faconlagen til nemt og hurtigt at lave en indhegning på stranden, der er fri for sand? 

Med en stor højde er et faconlagen perfekt til dette formål. Fold lagnet ud og vend det på hovedet, placér tasker, køletasker osv. i hvert af de fire hjørner og fold så til sidst faconlagnet op omkring dem. Nu kan du nyde en nem og hurtig “kravlegård,” der er perfekt til at hold sand væk fra babyer og småbørn. 

Andre essentielle ting til strandturen

En tur til stranden på en varm sommerdag er lig med hygge. Hvis du gerne vil sætte prikken over i’et skal du dog huske at medbringe andre vigtige ting, I kommer til at have brug for på strandturen.

Udforsk mere

Fejr Sankt Hans aften med en havefest

Fejr Sankt Hans aften med en havefest

Camping staycation i haven

Camping staycation i haven

Smukke must haves til strandturen

Smukke must haves til strandturen

Alt hvad du skal huske på din picnic

Alt hvad du skal huske på din picnic