Havestole i træ bringer naturen op på terrassen

Havestole er en obligatorisk del af havemøblerne på terrassen, og havestole i massivt træ klæder enhver terrasse og altan. Træhavestole fra JYSK er enten lakeret eller olieret på forhånd, så de bliver mere modstandsdygtige over for vejr og vind. Træ er et flot og stilfuldt naturmateriale, som kræver pleje, i form af slibning og oliering, for at holde træet pænt, bevare den varme glød og forlænge stolens levetid. Manglende vedligehold resulterer i at træet revner og udtørrer, og får, hvad der kaldes patina.

Sæt dine nye havestole i træ sammen med et flot havebord i træ, eller vælg et af vores andre haveborde, for at skabe kontrast i din indretning. Du kan også kigge på vores havemøbelsæt, som er sammensat så bord og stole komplimenterer hinanden flot.

Vælg mellem klapstole, positionsstole, barstole og stabelstole i hhv. eukalyptustræ, akacietræ og teaktræ. Gå på opdagelse her på siden, og find et godt tilbud i JYSK. 

8 produkter
  8 produkter

  Vedligeholdelse af havestole i træ

  Træstole skal, som alle havemøbler i træ, vedligeholdes for at bevare deres smukke varme glød. Det er forskelligt, hvilken plejemiddel og med hvilken hyppighed en træsort bør vedligeholdes, men følger du disse to trin, er du bestemt på rette vej.

  1. Grundig afrensning inden oliering
  2. Oliebehandling 2-3 gange i løbet af sæsonen

  Læs mere om hvordan du bedst vedligeholder dine havemøbler i træ her.