Klassiske og smukke havemøbler i træ

Havemøbler i træ er en klassisk løsning, der pynter på enhver terrasse. Hos JYSK finder du et stort udvalg af havemøbler i træ i forskellige sorter. Vores havemøbler i hårdttræ er solide og i en virkelig god kvalitet med et flot skandinavisk design. Møblerne egner sig godt til det danske vejr, men bør behandles med olie årligt. 

Vores havemøbler i træ kommer i træsorterne teak-træ, eukalyptustræ og akacietræ. De har en varm glød og er robuste, og kan derfor tåle at stå ude i det danske vejr. Træhavemøbler bør opbevares inde om vinteren.

JYSKs havemøbler i træ er fremstillet af FSC®-certificeret træ, hvilket vil sige, at træet stammer fra bæredygtigt skovbrug (FSC® N001715). Læs mere om FSC-certificeret træ her.

33 produkter
  33 produkter

  Havemøbelsæt - Massivt træ

  BASTRUP Ø120 natur/sort + 4 NAGELSTI stole sort
  3499,-/sæt
  4395,- /sæt
  Spar 20%
  Kun online
  BASTRUP Ø120 bord + 4 BASTRUP stole natur/hvid
  5999,-/sæt
  7595,- /sæt
  Spar 21%
  Kun online
  BASTRUP Ø120 bord + 4 BASTRUP stole natur/sort
  6499,-/sæt
  7595,- /sæt
  Spar 14%
  Kun online
  BARSMARK L210 bord teak + 4 FJELLERUP stole natur
  7799,-/sæt
  9795,- /sæt
  Spar 20%
  Kun online

  Hvordan plejer du bedst dine havemøbler i træ?

  For at bevare den smukke glød, som havemøbler i træ har, kræver det lidt vedligehold.

  Møbler i teaktræ er naturligt meget olieholdige, og kræver derfor et minimum af pleje. Med tiden kan farven dog skifte til en hvidlig tone, og i så fald kan du pleje dem med en teaktræsolie for at genskabe den naturlige farve. De øvrige træsorter har bedst af pleje et par gange om året.

  Læs mere om hvordan du bedst plejer dine havemøbler i træ, eller se denne videoguide om hvordan du plejer dine havemøbler i træ.