Klassiske og smukke havemøbler i træ

Havemøbler i træ er en klassisk løsning, der pynter på enhver terrasse. Hos JYSK finder du et stort udvalg af havemøbler i træ i forskellige sorter. Vores havemøbler i hårdttræ er solide og i en virkelig god kvalitet med et flot skandinavisk design. Møblerne egner sig godt til det danske vejr, men bør behandles med olie årligt. 

Vores havemøbler i træ kommer i træsorterne teak-træ, eukalyptustræ og akacietræ. De har en varm glød og er robuste, og kan derfor tåle at stå ude i det danske vejr. Træhavemøbler bør opbevares inde om vinteren.

JYSKs havemøbler i træ er fremstillet af FSC®-certificeret træ, hvilket vil sige, at træet stammer fra bæredygtigt skovbrug (FSC® N001715). Læs mere om FSC-certificeret træ her.

Hvordan plejer du bedst dine havemøbler i træ?

For at bevare den smukke glød, som havemøbler i træ har, kræver det lidt vedligehold.

Møbler i teaktræ er naturligt meget olieholdige, og kræver derfor et minimum af pleje. Med tiden kan farven dog skifte til en hvidlig tone, og i så fald kan du pleje dem med en teaktræsolie for at genskabe den naturlige farve. De øvrige træsorter har bedst af pleje et par gange om året.

Læs mere om hvordan du bedst plejer dine havemøbler i træ, eller se denne videoguide om hvordan du plejer dine havemøbler i træ.