Strand med picnictæppe, køletasker, krus og engangsgrill

Smukke must haves til strandturen

Med det rigtige udstyr kan du tage til stranden med stil og gøre dit lille sted i sandet til en oase af farvekoordineret elegance.

Håndklæder i dæmpede farver

De vigtigste ting ved et håndklæde er evnen til at opsuge vand og størrelsen. Men glem ikke, at det også skal være en fryd for øjet.

Stilfulde strandtasker i flet og udstyr til picinic

Du behøver bare en stråhat, solbriller, en stilfuld strandtaske og en køletaske med forfriskninger for at være klar til afgang. Men hvorfor ikke også pakke et par skåle og glas med til måltiderne på stranden? Det tilføjer lidt mere stil til din strandtur end engangsservice.

ideer til picnicmad og drikkevarer

Solafskærmning der matcher din palette

Lige meget om du er på stranden, terrassen eller altanen, har du brug for skygge, og her er en parasol ideel. Find en, der matcher resten af din lejr.

Plaider og vattæpper i støvede nuancer

Læg et picnictæppe med vandtæt bagside eller en plaid ud og sæt dig tilrette. En plaid kan have flere fordele, når natten falder på, og det bliver koldt, og vælger du en plaid i en støvet nuance, udgør den en elegant kontrast til det skarpe sommerlys.

Lad ikke mørket sende dig hjem

Hyggebelysning fra stearinlys i lanterner eller fra solcellelamper er lige, hvad du har brug for i din strandlejr for at få den til at skille sig ud. Solcellelamper på spyd er ekstra nemme at placere i sandet.

Vær klar til solrige dage og høje temperaturer

Pak en kurv med alt hvad du har brug for på forhånd - så du altid er klar til en stilfuld og afslappende dag på stranden.

Udforsk mere

Camping staycation i haven

Camping staycation i haven

Alt hvad du skal huske på din picnic

Alt hvad du skal huske på din picnic

Pakkeliste til den perfekte strandtur

Pakkeliste til den perfekte strandtur

Tag på miniferie og overnat i det fri

Tag på miniferie og overnat i det fri