Børneværelse i lyse farver og lille pige der læser

Brug for indretningsidéer til børneværelset?

Et børneværelse er barnets univers, og det skal være et sted, hvor barnet finder en glæde ved at være. Børneværelset skal rumme hygge og leg, men det skal også indeholde de mere praktiske ting, som eksempelvis en seng, et børneskrivebord og møbler til opbevaring. Det kræver en vis struktur at få de forskellige ting med, og stadigvæk få skabt et dejligt børneværelse, hvor børnene elsker at være. Læs med her og find inspiration til indretning af børneværelset.

Inspiration til det perfekte børneværelse

Der findes ikke en definition på indretningen af det perfekte børneværelse. Det perfekte værelse findes derfor i uendelige variationer. Det afgørende er, at børneværelset bliver et sted, hvor der er plads til leg. Du skal derfor tænke over de ønsker og forventninger, som netop dit barn har til det perfekte børneværelse.


Du kan vælge et tema til indretningen af dit børneværelse, alt efter om du indretter et drenge- eller pigeværelse. Så uanset om du vælger mellem Frost og Spiderman eller prinsesse- og pirattema er det vigtigt, at du lytter til dine børns ønsker, så du får skabt et børneunivers, som dine børn vil elske.

Køjeseng til flere børn eller opbevaring

En køjeseng er et smart og praktisk møbel til det lille børneværelse. Har du mere behov for at have plads til flere børn på det samme børneværelse er VESTERVIG den perfekte løsning. Her er der både over-og underkøje. Køjesengen er en god og solid basisseng i lyst træ, der ikke virker tung i værelset. Samtidig har den en højde fra gulvet, der gør det muligt at have plads til opbevaringsbokse under sengen.

Børneseng med opbevaring

Måske en lav seng er et bedre match til dit børneværelse. Børnesenge findes i et utal af designs og sammensætninger, alt efter om de skal være høje eller lave og om der skal være opbevaringsmuligheder eller ej. 

Vælg den rette madras

Den rette madras er afgørende for, at dit barn sover godt. Det er vigtigt, at du køber en madras til dit barn, som har en passende hårdhed, så du undgår, at dit barn får ondt i ryggen. 

Juniorsengetøj i den rigtige stil

Det sengetøj du vælger til børneværelset, kan fuldende stilen på værelset. Sengetøjet varierer alt efter materiale, farve og mønster. Sengetøj skaber tryghed og hygge på børneværelset og bidrager dermed til at skabe den stemning, som dit barn ønsker. 

Børneskrivebord i rette materiale og design

Et børneskrivebord er ikke bare et skrivebord. Det er en vigtig del af indretningen, hvor der skal være plads til pynteting samtidig med at barnet skal kunne skrive og tegne ved bordet. Der skal være plads til den kreative udfoldelse, men også til mere praktiske ting, som skolearbejde eller andet. Du kan finde børneskriveborde i et uendeligt antal af design, i forskellige størrelser og materialer.

 

Udforsk mere

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver

Gaveidéer til Mors Dag

Gaveidéer til Mors Dag

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion