Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

VI FEJRER PRISFEST - SPAR OP TIL 60%

SHOP NU
Hjemmekontor i tre forskellige stilarter

3 forskellige typer hjemmekontor

Dato:

Kategori: Kontor

Tags: Hjemmekontor, Indretning af hjemmekontor, Kontorstol, Skrivebord, Gamerstol

At indrette et godt hjemmekontor kan være en udfordring for mange mennesker. Har du et ekstra værelse til kontoret, eller skal du bruge et hjørne af stuen til det? Hvordan udstyrer du hjemmekontoret, og hvordan sikrer du at der er god ergonomi?

At arbejde hjemmefra skaber både fordele og forhindringer. Ifølge vores Range Manager for furniture, Rikke Høst Moustgaard, er fleksibiliteten vigtig. ”Det, vi har mest brug for på vores hjemmekontor, er kombinationsmuligheder og personlige løsninger, der gør, at vi kan skifte arbejdsstillinger i løbet af dagen på en ergonomisk og sund måde,” forklarer hun.

Find inspiration til den bedste løsning for dig med tre forskellige typer indretning her:  

1: Hold ryggen rank og hovedet højt med et hæve-sænke-bord

Home office with height adjustable desk and gaming chair


På hjemmekontoret er en ergonomisk og sund kropsholdning lige så vigtig som på dit sædvanlige kontor. Derfor spiller kontorstolen og skrivebordet en nøglerolle. Gaming-stolen NIBE er komfortabel og støtter både din ryg og din nakke, mens hæve-sænke-bordet SLANGERUP giver dig mulighed for at ændre din stilling fra tid til anden. Det siges, at den sundeste arbejdsstilling altid er den næste – med andre ord skal du sørge for at skifte stilling ofte. Et hæve-sænke-bord giver dig al den fleksibilitet, du har brug for.

Få flere tip til en korrekt stilling i kontorstolen

2: Gamerens råd

Home office with gaming computer desk and computer gaming chair


Hvem ved bedst, hvordan man holde koncentrationen i timevis foran hjemmecomputeren? Ja, du har ret, gamere! Gaming-bordet LANGHOLM med kopholder og holder til hovedtelefonerne hjælper dig med at holde orden på bordet og fokus på opgaven!

3: Lille arbejdsplads til store ideer

Home office with office desk and office chair


Hvis du bor i en lille lejlighed, kan det synes næsten umuligt at skabe en behagelig arbejdsstation derhjemme. HERLEV skrivebord og skuffeenhed passer dog ind i selv snævre hjørner og kan gøre dem til et produktivt kontormiljø, hvor kreativiteten flyder. Suppler med en dekorativ og behagelig kontorstol, der ikke forstyrrer øjet, og du er klar til at gå i gang.

Flere forslag til dit hjemmekontor


God arbejdslyst!